Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Η χειρότερη μέρα της ζωής της Κλαίρης είναι εδώ. Η κατακραυγή για το σκάνδαλο είναι συντριπτική, ενώ κινδυνεύει πια με διαγραφή απ’ τον Σύλλογο μετά τις ψεύτικες κατηγορίες της Ελπίδας. Ο Μάνος δεν θέλει ούτε να την δει και η οικογένεια και οι φίλοι της κάνουν ό,τι καλύτερο για να σταθούν στο πλευρό της, στις δύσκολες ώρες που περνάει. Παράλληλα, η Φωφώ (Λουκία Παπαδάκη) πιάνει την Γαβριέλα στα πράσα με τον Νίκο (Παύλος Χαικάλης), που αποφασίζει να συστήσει την ερωμένη του στη γυναίκα του, αποκαλύπτοντας τη σχέση του με την Γαβριέλα.

Ο Στέργιος (Γεράσιμος Γεννατάς) είναι σε αναμμένα καρφιά, τρομοκρατημένος ότι το τελευταίο one night stand του θα πει όλη την αλήθεια στην Βάσω (Άννα Μενενάκου) και η διπλή ζωή του τελικά θα αποκαλυφθεί. Ο Φίλιππος (Σπύρος Πούλης) αισθάνεται ενοχές για την συμμετοχή του στην καταστροφή της Κλαίρης, όμως η Πέπη (Στέλλα Κοσμοπούλου) τον πιέζει να κάνουν ακόμα περισσότερες δολοπλοκίες για να χωρίσουν τον Μάνο και την Κλαίρη.

Η Γαβριέλα (Νίκη Λάμη) προσπαθεί να απομακρυνθεί από τον Νίκο όμως ο έρωτας του δεν της αφήνει επιλογή, ενώ οι κίνδυνοι να μάθουν την αλήθεια πατέρας και γιος αυξάνονται συνέχεια. Ο Περικλής (Γιώργος Γραμματικός) δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια μυστηριώδη γυναίκα (Σοφία Μυρμηγκίδου) που ίσως και να είναι η Μαργαρίτα.

Και σα να μην έφταναν στην Κλαίρη όλα όσα έχουν πάει άσχημα στην χειρότερη μέρα της ζωής της, δέχεται και επίσκεψη απο την πεθερά της (Ντίνα Αβαγιανού), που είναι εκεί για να την βάλει στην θέση της μια και καλή. Και ο Μάνος κάνει έναν απρόσμενο καινούριο φίλο.


Τί έχει συμβεί στην Κλαίρη και γιατί ο Μάνος δεν θέλει να την ξαναδεί ποτέ του; Θα πει η Γαβριέλα (Νίκη Λάμη) την αλήθεια στον Λουκά (Στέλιος Νιάκαρης), τώρα που η Φωφώ έμαθε την σχέση της με τον Νίκο; Θα δεχτεί ο Φίλιππος να συνεχίσει τις δολοπλοκίες με την Πέπη; Ποια είναι η γυναίκα που τηλεφωνεί στον Περικλή και ποια η αλήθεια που του κρύβει στο τηλεφώνημα τους; Οταν η Κλαίρη και η Αντωνία βρεθούν αντιμέτωπες, ποιά από τις δύο θα νικήσει στην σύγκρουση τους; Και ποιος είναι ο καινούριος φίλος που συναντάει ο Μάνος ένα βράδυ, σ’ ένα μπαρ που το έλεγαν Κάρμα;

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

10 ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

12 ΕΔΩ

13 ΕΔΩ

14 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebbok τη σελίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ