Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Προσπαθώντας να χειριστεί όσο καλύτερα το ερωτικό τρίγωνο με την Ελπίδα και τον Αλέξη και ελπίζοντας να γλιτώσει τη διαγραφή από τον Σύλλογο, η Κλαίρη ζητάει από την Ελπίδα να σταματήσουν τις συνεδρίες τους. Εκείνη, όμως, δεν θέλει να το δεχτεί με τίποτα. Την ίδια ώρα, στο μπαρ, ο Μάνος και ο Τζώννης μένουν έκπληκτοι όταν η Ρούλα φτάνει εκεί με μια μεγάλη έκπληξη. Από την άλλη, ο Στέργιος ζητάει από τον Νίκο και τη Φωφώ να συγκατοικήσουν παριστάνοντας το ευτυχισμένο ζευγάρι για όσο θα διαρκεί η προεκλογική καμπάνια.

Μάλιστα, η Αναστασία παίρνει συνέντευξη από την Κλαίρη και τον Λουκά για το άρθρο της και ο Στέργιος δίνει αγώνα να μη βγουν τα επικίνδυνα μυστικά της οικογένειας του Νίκου στην επιφάνεια. Συγχρόνως, η Πέπη και ο Φίλιππος αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να χωρίσουν τον Μάνο και την Κλαίρη.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Φωφώ και η Αντωνία συναντιούνται τυχαία και συζητούν για τα παιδιά τους, η Κλαίρη προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τον Φίλιππο, ο Τζώννης νομίζει ότι η Μαρίνα τον γουστάρει, η Κλαίρη εκπλήσσεται όταν ανακαλύπτει ότι ο πατέρας της συνεργάζεται με τον Αλέξη και η Ρούλα ζητάει τη βοήθεια του Μάνου για να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα.

Δείτε το video ΕΔΩ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

10 ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebbok τη σελίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31 Κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Ντίνος επιχειρεί να δώσει πληροφορίες στη Δεσποινιώ για τον...