Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Υδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τα δεκαήμερα του Υδροχόου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά την ανάγκη σου για αυτοπροβολή στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και την εικόνα σου. Είναι έντονη η εσωτερική αναζήτηση για το πώς θέλεις να εξελιχθείς και να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στον κοινωνικό σου περίγυρο και στις σκέψεις αυτές συμπεριλαμβάνεται και το ταίρι σου και αν μπορεί να ανταποκριθεί στην εικόνα αυτή που θέλεις να δείξεις. Καλό είναι βέβαια να μην προβείς σε βιαστικά συμπεράσματα, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να κάνεις λάθη που μετά θα μετανιώσεις. Οικονομικές συζητήσεις με ανωτέρους σου είναι προτιμότερο να αποφευχθούν γιατί δεν θα προσδώσουν τα επιθυμητά.

Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου επικεντρώνει την προσοχή σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα που θα πρέπει να κλείσεις για να προχωρήσεις, απελευθερωμένος από ότι σε φορτίζει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σε κάνει έντονα εριστικό, αντιδραστικό και οι εκρηκτικές σου διαθέσεις μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω στην οικογένεια αλλά και στην καριέρα. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις βέβαια την ψυχραιμία σου και να σκεφτείς με ηρεμία την όποια κατάσταση, διαφορετικά να είσαι έτοιμος δια σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα σου κοστίσουν και δεν θα βοηθήσουν στις όποιες εξελίξεις θέλεις.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 09.10 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, θέματα σπουδών και σεμιναρίων που σε ενδιαφέρουν, νομικές υποθέσεις και ταξίδια που πιθανά να σε απασχολούν. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σηματοδοτεί απογοητεύσεις, φόβους και ανασφάλειες που προϋπάρχουν από το παρελθόν και μπορεί να αποτελούν βαρίδια για την παρούσα πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις στην ζωή σου. Πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου πιθανά να σε απογοητεύσουν και να σε πληγώσουν, να θυμάσαι όμως αυτό θα λειτουργήσει αναγεννησιακά για τις μετέπειτα σχέσεις σου και το πώς θα τις διαχειρίζεσαι.


Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 10.10 βγάζει τον έντονο δυναμισμό σου στην επιφάνεια και μπαίνεις στην διαδικασία να δραστηριοποιηθείς σε νέες συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν, στην κοινωνική σου ζωή κερδίζοντας τους πάντες, στην προσωπική σου ζωή παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για την σχέση σου. Είναι όμως σημαντικό να μην εγκλωβιστείς σε εγωιστικές συμπεριφορές και ανταγωνιστικές διαθέσεις, γιατί έτσι θα δυναμιτίσεις το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν θα μπορέσεις να προωθήσεις ζητήματα που σε ενδιαφέρουν πολύ. Ο έντονος ερωτισμός και η επιθυμία για φλερτ φέρνουν νέες γνωριμίες που μπορούν να αλλάξουν την προσωπική σου ζωή καταλυτικά.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 στρέφει τις σκέψεις στον επαγγελματικό τομέα και στο πως θα δρομολογήσεις τα σχέδιά σου για να επιτύχεις την επιθυμητή αναγνώριση που θέλεις. Συζητήσεις με ανωτέρους για νέα πλάνα έρχονται στο προσκήνιο και δείχνεις με την μεθοδική και ρεαλιστική σου σκέψη να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ότι σου ζητηθεί, κάτι που εκτιμάται δεόντως από πρόσωπα εξουσίας στην καριέρα σου. Γεγονός είναι ότι θέλεις να επικοινωνήσεις με περισσότερο ζήλο αυτά που έχεις επιτύχει στον επαγγελματικό τομέα, με σκοπό να εντυπωσιάσεις. Ζητούμενο είναι να μην εγκλωβιστείς σε απολυτότητα, κάτι που θα οδηγήσει σε κόντρες με τον επαγγελματικό σου περίγυρο.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 δημιουργεί ευχάριστο κλίμα στην επικοινωνία και είναι εξαιρετικά ευνοϊκές οι συνθήκες για να προωθήσεις σχέδια που έχεις για την καριέρα σου, που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Είναι επίσης εξαιρετική ευκαιρία για χαλαρές συζητήσεις με πρόσωπα σημαντικά του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος ή για σημαντικές νέες γνωριμίες ανθρώπων που μπορούν να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Προσπάθησε μόνο να μην δεσμευτείς σε πράγματα που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς, γιατί θα βρεθείς εκτεθειμένος και θα χάσεις την αξιοπιστία σου. Μην χάσεις το μέτρο και θα βγεις κερδισμένος.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ