Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ταύρος Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τα δεκαήμερα του Ταύρου

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 05.10 σε βάζει σε μία διαδικασία εσωτερικής ενδοσκόπησης και αναζήτησης των αναγκών σου στο επίπεδο κυρίως των προσωπικών σου σχέσεων και κατά πόσο θεωρείς ότι το ταίρι σου είναι αυτός ο άνθρωπος που μπορεί να σου δώσεις την συντροφικότητα και την κατανόηση που χρειάζεσαι στην ζωή σου. Πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να χτυπήσουν και πάλι την πόρτα σου και να ζητήσουν από εσένα μία δεύτερη ευκαιρία για να είναι μαζί σου. Καλό θα είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις, σκέψου τους λόγους που σε οδήγησαν στο να απομακρυνθείς.

Στις 24.10 η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Σκορπιό εγείρει ζητήματα συνεργασιών και προσωπικών σχέσεων που καλείσαι να κλείσεις για να προχωρήσεις σε επόμενη φάση της ζωής σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργεί συνθήκες επαναστατικές σε συναισθηματικό επίπεδο και δεν θα διστάσεις να κάνεις την ανατροπή αν θεωρήσεις ότι συνεργάτες ή ταίρι δεν μπορούν να αντιληφθούν το πώς νιώθεις και τι επιθυμείς από αυτούς. Να έχεις στο μυαλό σου όμως, ότι οι έντονες αντιπαραθέσεις και οι αιφνιδιαστικές κινήσεις θα προκαλέσουν σφοδρές συγκρούσεις και προβλήματα που πιθανά να μην είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Σκέψου καλά πριν αντιδράσεις.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό 09.10 δημιουργεί συνθήκες για μία νέα αρχή σε εργασιακό επίπεδο αλλά και σε ότι αφορά την καθημερινότητα. Είναι πιθανό να οδηγηθείς προς μία καινούργια κατεύθυνση για εσένα. Το τετράγωνο των Φώτων με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργεί δύσκολες για εσένα συνθήκες, καθώς μπορεί να υπάρξουν δύσκολες συνθήκες σε αυτό το νέο ξεκίνημα, που θα σε απογοητεύσουν. Παιχνίδια εξουσίας, αλλά και προσωπικοί σου φόβοι και ανασφάλειες πιθανά να λειτουργήσουν ανασταλτικά και να φέρουν στην επιφάνεια πληγές που θα πρέπει να διαχειριστείς. Μην ξεχνάς όμως, ότι μέσα από τις δυσκολίες μεταμορφώνεσαι και βελτιώνεσαι σημαντικά, γι’ αυτό δείξε υπομονή και πείσμα στη νέα αυτή προσπάθεια.

Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 10.10 εντείνει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι θα είσαι συνεχώς απασχολημένος σε ότι αφορά την καριέρα σου, κάτι που θα σε γεμίσει άγχος και νευρικότητα. Η επιθυμία σου να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα αλλά και η μεθοδικότητα που δείχνεις δεν αφήνουν περιθώρια για να μην μπορέσεις να καταφέρεις ότι σου έχει ανατεθεί. Καλό είναι όμως να προσέχεις και να περιορίσεις τον εκνευρισμό και την διάθεση να συγκρουσθείς, λόγω της αμετακίνητης στάσης σου, με πρόσωπα εξουσίας ή ανωτέρους σου που μπορεί να επηρεάσουν την πορεία σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 24.10 σε εφοδιάζει με περίσσια διάθεση για επικοινωνία, κάτι που θα κάνει ευκολότερες τις συνθήκες για τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Η διάθεση που δείχνεις για κατανόηση των αναγκών των άλλων αλλά και να κρατήσεις ισορροπίες μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές νέες συνεργασίες, καθώς εκτιμώνται ιδιαίτερα αυτές οι αρετές σου. Αυτό που θα πρέπει μόνο να προσέξεις είναι η διάθεση για συμβιβασμούς και υποχωρητικότητα που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να συμφωνήσεις σε καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν. Εκμεταλλεύσου την ικανότητα που έχεις να αντιλαμβάνεσαι τις καλύτερες για εσένα επαφές και συμφωνίες.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Σκορπιό στις 29.10 δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για συζητήσεις τόσο με τους συνεργάτες σου, όσο και με το ταίρι σου και σου δίνει την διάθεση να συζητήσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να βρεθείς. Ο ευχάριστος λόγος σου και το πνεύμα που σε διέπει εντυπωσιάζουν και αποτελούν πόλο έλξης για νέες γνωριμίες. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι πιθανά να παρασυρθείς και να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα είναι εύκολο να κρατήσεις. Γι’ αυτό καλά θα κάνεις να θυμάσαι «μέτρον άριστον», για να μην βρεθείς εκτεθειμένος.

Πηγή: myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ