Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πρεμιέρα σήμερα για το Open: Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του καναλιού (VIDEO)

Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο πρόγραμμα του Open έχει ξεκινήσει, καθώς από σήμερα απόγευμα το καινούργιο εγχείρημα του Ιβάν Σαββίδη θα είναι στον αέρα. Μία προσπάθεια, που δουλεύεται εδώ και αρκετούς μήνες, ετοιμάζεται να ριχτεί πλέον στην αρένα της τηλεθέασης και τα νούμερα τηλεθέασης θα είναι ο μοναδικός κριτής.

Η αρχή θα γίνει, στις 19.00, με την Έλλη Στάη να αναλαμβάνει χρέη κεντρικής οικοδέσποινας στο δελτίο ειδήσεων. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος θα επιστρέψει σε μία άμεσα ταυτισμένη με εκείνη θέση και θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον Αντώνη Σρόιτερ και το δελτίο του Alpha, αλλά και με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Ant1 για μισή ώρα (το δελτίο του καναλιού του Αμαρουσίου ξεκινά στις 19.30).

Τη σκυτάλη, στις 20.00, θα πάρει η Αθηναϊς Νέγκα με την εκπομπή μαγειρικής «Κουζίνα για δύο». Μία νύφη μαγειρεύει κάτω από τις εντολές της πεθεράς της, ή ένας πρώην σύζυγος πρέπει να εκτελέσει τη συνταγή της πρώην συζύγου του, σε μία κουζίνα… γεμάτη κόντρες.

Ένας από τους βασικούς πυλώνες του Open θα είναι η μυθοπλασία. Το σημαντικό αυτό κεφάλαιο «ανοίγει» η δραματική σειρά του Γιώργου Κυρίτση «Ο πρίγκιπας της φωτιάς», που κάνει πρεμιέρα αύριο στις 21.00. Με πρωταγωνιστές τους Αντίνοο Αλμπάνη, Μάξιμο Μουμούρη, Αλέκο Συσσοβίτη, Πέγκυ Σταθακοπούλου, το σίριαλ θα κρατά συντροφιά για δύο ώρες.

Την ίδια ημέρα, στις 23.00, πρώτη επίσημη θα κάνει η πολυσυζητημένη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου, «Ου Φονεύσεις». Αυτοτελή επεισόδια, αστυνομικού χαρακτήρα, με την υπογραφή του ταλαντούχου σκηνοθέτη, θα χαρίσουν μυστήριο στα βράδια των τηλεθεατών.

Πρωινή ζώνη με ενημέρωση & ψυχαγωγία

Η 25η Οκτωβρίου ξεκινά για το Open από τις 05.30 π.μ. με την ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 05.30». Ένα δίωρο μαγκαζίνο, με παρουσιαστές τους Αμαλία Κάτζου και Βαγγέλη Γιακουμή, θα δίνει τη σκυτάλη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας 07.00» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο.

Στις 09.45, την Πέμπτη, πρεμιέρα θα κάνει και η Κατερίνα Καινούργιου με το «Ευτυχείτε»! Με ανανεωμένη σύνθεση και πλούσια θέματα, η ξανθιά παρουσιάστρια θα βρίσκεται στον αέρα για τρεις ώρες.

 

Στις 15.00, της ίδιας ημέρας, στον αέρα βγαίνει η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά με τίτλο «Για την παρέα». Σε ένα πολυμορφικό σκηνικό, με τους τηλεθεατές ζωντανά να αποτελούν κομμάτι της εκπομπής , αλλά και με την παρουσία ζωντανής ορχήστρας που συνοδεύει μελωδικά και ανάλογα με την διάθεση αλλά και τις περιστάσεις τον αγαπημένο παρουσιαστή και ηθοποιό, ο ίδιος σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα! Στις 18.00, η Κατερίνα Ζαρίφη και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος Ρωτάει» κάνουν επίσης πρεμιέρα και συντροφεύουν τους τηλεθεατές για μία ώρα.

Μεσημβρινό δελτίο με τη Λίνα Δρούγκα

Στις 14.00, από τις 25 Οκτωβρίου και καθημερινά, η Λίνα Δρούγκα αναλαμβάνει το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος, που συνδέθηκε με τα δελτία του Mega, ετοιμάζεται για τη μεγάλη της επιστροφή.

Πέμπτη βράδυ με κωμωδία και «Project runway»

Στις 22.00 της Πέμπτης, πρώτη επίσημη κάνει η κωμική σειρά «Για πάντα παιδιά», με τους Αποστόλη Τότσικα, Νίκο Πουρσανίδη, Τζένη Θεωνά.

Στις 23.00 το πολυαναμενόμενο «Project runway» με την Ευαγγελία Αραβανή βγαίνει στον αέρα, αναζητώντας τον επόμενο ταλαντούχο Έλληνα σχεδιαστή. Στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας θα καθίσουν οι Δημήτρης Πέτρου, Ρούλα Ρέβη, Μιχάλης Πάντος, ενώ μέντορας θα είναι ο Απόστολος Μητρόπουλος.

Ζώνη του Σαββατοκύριακου

Τα στελέχη του Open έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Στις 05.30, την πρώτη καλημέρα θα λέει η Φαίη Μαυραγάνη με την ενημερωτική εκπομπή «Τώρα Ό,τι συμβαίνει», ενώ θα ακολουθεί το ψυχαγωγικό φορμάτ «Έλα χαμογέλα».

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της, που θα απαρτίζεται από τους Παύλο Σταματόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ελένη Βουλγαράκη, Άννα Πρέλεβιτς, ετοιμάζονται για διασκεδαστική συντροφιά τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Στις 14.20, ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει με την εκπομπή «Αποκαλυπτικά Live», συνεχίζοντας κανονικά την τηλεοπτική του πορεία παρά τη δικαστική έριδα που έχει με τους ιθύνοντες του σταθμού.

Πηγή: reader.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024 Διανύουμε μία Δευτέρα γεμάτη όνειρα, ιδανικά, ευαισθησία, ανάγκη για προσφορά, αλληλεγγύη αλλά και ενεργοποίηση νέων ιδεών και νέων σχεδίων! Τα κερδισμένα...