Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-2

Οι παραδόσεις είναι για να… σπάνε. Την αρνητική παράδοση που είχε ο Παναιτωλικός στα Γιάννενα, την «έσπασε» το απόγευμα του Σαββάτου (20/10), επικρατώντας με 2-0 του τοπικού ΠΑΣ, για την 7η αγωνιστική της Super League, στο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας.

Με πρωταγωνιστή τον Φράνκο Μάζουρεκ, που πέτυχε και τα δύο γκολ, τα «καναρίνια» σημείωσαν την πρώτη νίκη στην ιστορία τους στα Γιάννενα, για την μεγάλη κατηγορία έπειτα από πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες και παράλληλα, έδωσαν συνέχεια στο τρίποντο της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Λεβαδειακού. Έξι βαθμοί που έστειλαν την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα στους 11 και την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΠΑΣ από την άλλη, έμεινε χωρίς βαθμό για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, μετά τις ήττες από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό που είχαν προηγηθεί. Οι Ηπειρώτες έμειναν στους έξι βαθμούς, κάτω από τη μέση της βαθμολογίας και προβλημάτισαν με την απόδοση τους κυρίως στο β’ ημίχρονο. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Γιάννης Πετράκης τα έπαιξε όλα για όλα, οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν απέναντι στον Παναιτωλικό που απείλησε μόνο στο τέλος του αγώνα, αλλά από γκολ… μηδέν.

Ο «δήμιος» των γηπεδούχων ήταν ο Φράνκο Μάζουρεκ που σκόραρε στα τελευταία λεπτά των δύο ημιχρόνων. Για την ακρίβεια στο 43’ και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν όλος ο ΠΑΣ είχε βγει μπροστά για να ισοφαρίσει. Ο Παναιτωλικός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο α’ ημίχρονο αλλά στο β’ αρκέστηκε στις καθυστερήσεις, χωρίς να έχει να επιδείξει τίποτα. Το αποτέλεσμα όμως, είναι αυτό που μετράει.

sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 78 Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαίδη με τον Χρήστο αρχίζουν να...