Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ (KIZIM): Αυτή είναι η υπόθεση και οι χαρακτήρες της νέας σειράς

Η μικρή Μπερέν Γκιοκγιλντίζ που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε ως ‘Μελέκ’ στη σειρά Anne, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά Kizim (‘Η κόρη μου’) στο ρόλο της Οϊκιού. Στη νέα σειρά πρωταγωνιστούν επίσης ο Μπούγκρα Γκιουλσόι που παίζει τον ρόλο του Ντεμίρ, πατέρα της Οϊκιού, η Λεϊλά Λυδία Τουγουτλού στο ρόλο της Καντάν και ο Τουγκάι Μερκάν στον ρόλο του Ουγούρ.

Η σειρά που έχει ήδη μπει στις καρδιές όσων αγαπούν τις τούρκικες τηλεοπτικές παραγωγές έρχεται στην Ελλάδα. Η VICTORY εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς “Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ” (“KIZIM”) για τη χώρα μας και το πρώτο επεισόδιο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε dvd με το τηλεπεριοδικό 7 μέρες TV την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου!

Η υπόθεση της νέας σειράς

Η υπόθεση της σειράς είναι γεμάτη έντονα συναισθήματα και περιγράφει την ιστορία ενός θχρονου κοριτσιού που εξαιτίας της νόσου από την οποία πάσχει χάνει σταδιακά τη μνήμη της και ο πατέρας της προσπαθεί να βάλει σε τάξη τη ζωή της.

Η Γιοκιού είναι ένα έξυπνο δίχρονο κορίτσι, διαφορετικό από τα συνομήλικα παιδιά, με διευρυμένη αντίληψη και ανεπτυγμένη συναίσθηση.

Όταν την εγκαταλείπει η θεία της, με την οποία μένει από τότε που γεννήθηκε, αναγκάζεται να βρει τον πατέρα της, Ντεμίρ, που δεν έχει δει ποτέ πριν.

Ο άνδρας είναι ένας απατεώνας, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη στη ζωή του.

Ο ίδιος, μάλιστα, συλλαμβάνεται την ημέρα που έρχεται να τον βρει η Γιοκιού. Η Κόρη μου – Kizim

Ο Ντεμίρ αφήνεται ελεύθερος από το δικαστήριο με τον όρο να φροντίζει την κόρη του, όμως ο άνδρας, που γνωρίζει την Γιοκιού την ίδια εκείνη μέρα, δεν θέλει να ζήσει μαζί της.

Με τον συνέταιρό του, Ουγκούρ, από τη μια μεριά προσπαθούν να γλιτώσουν από την Γιοκιού και από την άλλη καταστρώνουν σχέδιο για μία μεγάλη κομπίνα.

Η Καντάν, που βρίσκεται στο στόχαστρο αυτής, ενώ φαίνεται να έχει μια ήρεμη ζωή, κρύβει έναν μεγάλο πόνο από το παρελθόν της.

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι των οποίων οι ζωές συνδέονται με όλες αυτές τις συμπτώσεις είναι ότι το μεγάλο μυστικό «κρύβεται» στην Γιοκιού.

Αυτοί είναι οι βασικοί ήρωες της σειράς

Η Οϊκιού: Η Οϊκιού είναι ένα κορίτσι που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που προκαλεί εξασθένιση της μνήμης. Ο πατέρας της θα πρέπει να κάνει τα πάντα για να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει αυτή την πραγματικότητα, θυσιάζοντας τη δική του προσωπική ζωή για το δικό της καλό. Η οχτάχρονη Οϊκιού ζει χωρίς τους γονείς της, με την θεία της που την μεγάλωσε από μωρό, αλλά δεν της προσφέρει καμία στοργμή και φροντίδα. Η ίδια ωστόσο είναι ένα χαρισματικό κορίτσι που σε αντίθεση με τους συνομηλίκους της είναι γεμάτη συμπόνια και έχει βαθιά αντίληψη και ενσυναίσθηση του κόσμου γύρω της. Όταν η θεία της την εγκαταλείπει, το μόνο που τη αφήνει είναι ένα γράμμα με το όνομα του πατέρα της και την προτροπή να τον βρει. Η Οϊκού δεν έχει άλλη επιλογή από το να αναζητήσει τον πατέρα της, Ντεμίρ.

Ο Ντεμίρ: Δυστυχώς ο Ντεμίρ είναι ένας ανεύθυνος ενήλικας και απατεώνας που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Έχει διαρκώς μπλεξίματα με τον νόμο και συλλαμβάνεται την ημέρα που η Οϊκού τον αναζητά. Η πρώτη φορά που βλέπει την κόρη του είναι στο δικαστήριο όταν η Οϊκιού ζητά να μείνει με τον πατέρα της. Ο Ντεμίρ αφήνεται ελεύθερος από το δικαστήριο με την προϋπόθεση ότι θα αναλάβει την φροντίδα της κόρης του. Εκείνος όμως έχει στο μυαλό του πώς θα ξεφορτωθεί το κορίτσι που δεν το έχει ξαναδεί στη ζωή του και πώς θα κάνει το μεγάλο κόλπο!

Η Τζαντάν: Ο στόχος του Ντεμίρ είναι η Τζαντάν, μια κοπέλα που έχει μια φαινομενικά ήσυχη ζωή, αλλά στ’ αλήθεια θέλει να κρυφτεί από το οδυνηρό παρελθόν της. Η πρώτη συνάντηση της Οϊκιού με την Τζαντάν γίνεται σε ένα καφέ όταν το κορίτσι την πλησιάζει και με απλότητα και αθωότητα της λέει δήθεν τα χαρτιά για να την πείσει να της δώσει λίγα χρήματα ώστε να πληρώσουν ο Ντεμίρ και εκείνη, τον λογαριασμό μια και έχουν κάτσει να φάνε χωρίς δεκάρα στην τσέπη! Η Τζαντάν χάρη στον χαρακτήρα της και την καλόκαρδη φύση της θα αποτελέσει έναν καταλύτη στη σχέση του Ντεμίρ και της Οϊκιού.

Ο Ουγούρ: Είναι φίλος του Ντεμίρ και ζει από απάτες και κλοπές. Σε αυτόν τυχαίνει να γνωριστεί πρώτα με την Οϊκιού καθώς εκείνη αναζητά τον πατέρα της. Την παίρνει αμέσως στο τμήμα με την ελπίδα ότι η παρουσία της θα οδηγήσει στην αποφυλάκιση του Ντεμίρ! Ωστόσο και το δικό του το μυαλό είναι προσανατολισμένο στο μεγάλο κόλπο που σχεδιάζουν μαζί με τον Ντεμίρ και πιστεύουν ότι θα αλλάξει τη ζωή τους.

Η μοίρα θα φέρει αυτούς τους ανθρώπους μαζί, αλλά κανείς δεν ξέρει ότι η Οϊκιού έχει ένα μυστικό που δεν μπορεί να πει σε κανέναν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ