Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0

Η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε την πέμπτη της νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές και συνεχίζει να στρογγυλοκάθεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΠΑΟΚ. Ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ατρομήτου καθώς με το γκολ του στο 38΄ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Τα πράγματα ωστόσο, δεν ήταν εύκολα για τους Περιστεριώτες που τα βρήκαν δύσκολα απέναντι στο σχήμα που παρέταξε ο Γιάννης Πετράκης. Ο ΠΑΣ ήταν καλά διαβασμένος, ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ενώ δίκαια φωνάζει για πέναλτι όταν ο Μπρούνο πάτησε τον Ξύδα μέσα στην περιοχή.

Ο Ατρόμητος αφού σπατάλησε ένα ημίωρο, ανέβηκε από εκείνο το σημείο και μετά και χάρη στην κλάση του Ουγκράι αλλά και στην εκτελεστική δεινότητα του Κουλούρη μέσα στην περιοχή, άνοιξε το σκορ σε ένα σημείο που το ματς φαινόταν απόλυτα ισορροπημένο.

Στο β΄ ημίχρονο η εικόνα του ματς άλλαξε, με τον Ατρόμητο να κυριαρχεί από τα πρώτα λεπτά. Σε αυτό συνέβαλλε η αναγκαστική αλλαγή του Μηχαήλ, με τον Λίλα να αφήνει το χώρο της μεσαίας γραμμής και να περνάει στην άμυνα. Οι γραμμές του ΠΑΣ έμοιαζαν αποκομμένες και οι γηπεδούχοι έβγαιναν με ευκολία στην επίθεση.

Η ανωτερότητα του Ατρομήτου συνεχίστηκε, αλλά οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι σπαταλούσαν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη κάνοντας θρίλερ ένα παιχνίδι που κατάφεραν να το φέρουν στα μέτρα τους. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έπαιξαν με τη φωτιά αλλά τελικά δεν το πλήρωσαν. Ο Ατρόμητος έφτασε στην πέμπτη νίκη του και με 16 βαθμούς απολαμβάνει την κορυφή μαζί με τον ΠΑΟΚ.

sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ