Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ραγίζει καρδιές η παράλυτη Κριστίνα Φόγκελ: «Είναι σκα@@@, δεν μπορώ να περπατήσω»!

Συγκλονίζει σε συνέντευξή της η Γερμανίδα Ολυμπιονίκης, Κριστίνα Φόγκελ, αποκαλύπτοντας ότι έχει μείνει παράλυτη μετά το ατύχημα του περασμένου Ιουνίου στην προπόνηση. «Στην πρώτη ακτινογραφία, η σπονδυλική στήλη μου ήταν σαν ένα ασυναρμολόγητο τραπέζι από τα IKEA»!
Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές. Δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στη σπονδυλική στήλη, όταν συγκρούστηκε στην προπόνηση στο ποδηλατοδρόμιο του Κότμους με άλλον ποδηλάτη, η Κριστίνα Φόγκελ αποκαλύπτει μιλώντας στο “Spiegel” ότι έχει μείνει παράλυτη, σοκάροντας τον παγκόσμιο αθλητισμό.

«Είναι σκ@@@, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το θέσω. Όπως και να το καμουφλάρεις, δεν μπορώ πια να περπατήσω. Πιστεύω όμως ότι, όσο πιο γρήγορα αποδεχθείς μία νέα κατάσταση, τόσο πιο γρήγορα μαθαίνεις να την αντιμετωπίζεις», ανέφερε αρχικά η 28χρονη Ολυμπιονίκης και πρόσθεσε:

«Δεν ήθελα ο κόσμος να με βλέπει τραυματισμένη. Τώρα μπορώ να πω ότι έχω φτάσει σε ένα σημείο που μπορώ να πω ότι είμαι εδώ και είμαι καλά. Είμαι ο ίδιος τρελός άνθρωπος. Θέλω να είμαι πηγή έμπνευσης για τους άλλους».

Συνεχίζοντας συγκλονίζει με όσα αναφέρει: «Πονούσα, αλλά δεν υπάρχουν λόγια. Στην πρώτη ακτινογραφία, η σπονδυλική στήλη μου ήταν σαν ένα ασυναρμολόγητο τραπέζι από τα IKEA. Στο μεταξύ, πίστεψα στ΄αλήθεια ότι θα πεθάνω. Αλλά είπα στον εαυτό μου: Δεν μπορώ να τα παρατήσω τώρα.

Ανεξάρτητα από το τι σου επιφυλάσσει η μοίρα, η ζωή συνεχίζεται και στην περίπτωσή μου θα συνεχιστεί σε τέσσερις τροχούς αντί για δύο. Τα χέρια μου από εδώ και στο εξής θα είναι και πόδια».

sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Παύλος και Νέφελη πέφτουν στα χέρια των μπράβων του Βρεττού! Τους οδηγούν πίσω στην Αρσινόη

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Μετά τον εντοπισμό των φυγάδων, η οικογένεια συνεδριάζει για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις...