Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αιγόκερως: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός για τον Αιγόκερω ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως;
Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Αιγόκερω:

Διαμάχες και διαφωνίες με τους φίλους σας προκαλεί η ανάδρομη Αφροδίτη η οποία κινείται ανάδρομη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας. Ίσως νιώσετε ότι οι υπάρχουσες συνεργασίες σας ή οι ομάδες όπου ανήκετε σας αλλοτριώνουν ψυχικά και νοητικά, θέλετε να φύγετε από μια ομάδα. Προσέξτε την εικόνα που προβάλλετε δημοσίως, ειδικά στα κοινωνικά δίκτυα. Ή, αν νιώθετε να παραπαίετε στο συναισθηματικό χάος, προσφέρετε τις αλτρουιστικές υπηρεσίες σας. Η ανθρωπιά σας είναι σίγουρο ότι θα εκτιμηθεί καθώς τώρα βάζετε το εγώ στην άκρη και έχετε εξαιρετικές ικανότητες παρατηρητικότητας και ενόρασης για να αντιληφθείτε ποιοι σας χρειάζονται.

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και προδιαθέτει σε μια σημαντική εξέλιξη στη σταδιοδρομία σας. Ο καθορισμός νέων επαγγελματικών στόχων είναι απαραίτητος, για να φτάσετε στην κορυφή. Εργάζεστε περισσότερο καθώς σχεδιάζετε την αργή αλλά σταθερή αναρρίχησή σας προς τη σκάλα της επιτυχίας. Αν υπήρξε στασιμότητα στο μέτωπο της εργασίας, αναμείνετε να τρέξουν τα πράγματα με μεγάλη ταχύτητα. Αυξημένες ευθύνες μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε πιεσμένοι, αλλά θα φτάσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μόλις φτάσετε στην επιτυχία, θα αρχίσετε να απολαμβάνετε την ικανοποίηση που σας δίνει η συνειδητοποίηση ότι είστε σε θέση να διεκδικήσετε την ιδιότητα του αρχηγού, του εμπειρογνώμονα.

Χορός, φλερτ … κάθε είδους δραστηριότητα που είναι διασκεδαστική και ενεργητική σας ανεβάζει στα ουράνια καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό και διασκεδαστικό πέμπτο οίκο σας. Το φεγγάρι πυροδοτεί την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας κρατούν ζωντανούς και δημιουργικούς. Τώρα αισθάνεστε ότι η ζωή σας είναι ένα ατελείωτο πάρτι, γεμάτο έντονες ερωτικές συγκινήσεις και διασκέδαση. Αν κάποιος/α μπει στο μυαλό σας, δεν θα τον/την αφήσετε να σας ξεφύγει, θα επιμείνετε να τον κατακτήσετε (και θα εξουδετερώσετε όλους τους πιθανούς ανταγωνιστές). Δεδομένου ότι ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη γονιμότητα, ίσως έχετε μια εγκυμοσύνη ή λάβετε είδηση για γέννηση ενός παιδιού.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ