Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

KARA SEVDA: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 10/8

Ο Κεμάλ περνάει στην αντεπίθεση και αποφασίζει να παίξει με την Ασού και τον Εμίρ το παιχνίδι «της γάτας με το ποντίκι», όπως κάνουν και οι ίδιοι σε εκείνον και τη Νιχάν. Βλέποντας το παιχνίδι που τους έχει στήσει η οικογένεια Κοζτζούογλου εδώ και χρόνια, αποφασίζει να ενώσει τις δυνάμεις του με τη Νιχάν και να ζητήσει τη συνδρομή της Λεϊλά και του Αϊχάν.

Ο Εμίρ αναγκάζεται να αντιδράσει στις κινήσεις του Κεμάλ και ζητά τη συνεργασία της Ασού χωρίς να της αφήνει το περιθώριο να αρνηθεί. Από την άλλη, η μικρή Ντενίζ στο σπίτι τον κάνει να αισθανθεί πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Η Νιχάν, που ανησυχεί για το πως εξελίσσεται η σχέση του Εμίρ με τη Ντενίζ θα γίνει μάρτυρας ενός κρυφού τηλεφωνήματος του Εμίρ και μετά μάρτυρας ενός ραντεβού που θα της αποκαλύψει μια νέα πληροφορία για το θάνατο του Οζάν, αλλά ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά.

Ενώ ο Κεμάλ δέχεται δύο σημαντικά χτυπήματα του Εμίρ, παίρνει στα χέρια του το χαρτί που τον δικαιώνει. Η πραγματική ταυτότητα της Αρζού αποκαλύπτεται την ίδια ώρα που μπροστά στα μάτια του Κεμάλ και της Νιχάν εκείνη προδίδει με τον χειρότερο τρόπο τον Κεμάλ…

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ