Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ELIF: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 13/8

Η Αρζού έχει αμνησία και όλοι σοκάρονται. Όταν ο γιατρός τους λέει πως η κατάσταση της ίσως είναι μόνιμη, απογοητεύονται. Η Τουγκτσέ επηρεάζεται περισσότερο από όλους από την αδυναμία της μητέρα της να τη θυμηθεί. Η Γκόντζα και η Σεϊντά πείθουν την Τουγκτσέ να επιστρέψουν στο κτήμα. Ο Μελίχ και ο Κενάν όμως δεν πιστεύουν πως η Αρζού έχει αμνησία. Ο Μελίχ μένει για λίγο μόνος μαζί της και της λέει πως δεν την πιστεύει αλλά η Αρζού του απαντάει πως δεν τον γνωρίζει.

Ο Μελίχ μένει στο νοσοκομείο για να στηρίξει τον Κενάν. Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος. Αναρωτιέται τι μπορεί να έκανε η Αρζού στον γκρεμό και ποιος είναι ο άντρας, που τη συνόδευε. Ο Κενάν ξεχνάει στο δωμάτιο της Αρζού το πορτοφόλι του και όταν επιστρέφει, βλέπει την Αρζού να το έχει στα χέρια της και να κοιτάζει τη φωτογραφία της Ελίφ. Η Ζεϊνέπ και η Μελέκ ετοιμάζουν το νέο εστιατόριο και είναι πολύ ενθουσιασμένες. Η Μελέκ σκέφτεται να στείλει την Ελίφ στο νηπιαγωγείο και εκείνη τρελαίνεται από τη χαρά της.

Η Γκόντζα βλέπει τη Σεϊντά και τον Ερκούτ να συναντιούνται κρυφά. Η Σεϊντά λέει στον Ερκούτ πως η Αρζού έχει αμνησία. Ο Ερκούτ της δείχνει το δαχτυλίδι, που βρήκε στο μέρος του ατυχήματος και ζητάει από τη Σεϊντά να έχει τα αυτιά της ανοιχτά σε περίπτωση, που κάποιος αναφέρει το δαχτυλίδι. Η Γκόντζα ρωτάει τη Σεϊντά ποιος είναι ο άντρας, που συνάντησε έξω από το κτήμα και εκείνη της απαντάει πως είναι ο αδελφός της. Η Γκόντζα τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του λέει πως ίσως η Σεϊντά είναι ο άνθρωπος του Μελίχ στο κτήμα…



Η Αρζού ρωτάει τον Κενάν ποια είναι η Μελέκ και ο Κενάν της απαντάει πως δεν είναι κάποια σημαντική. Όλοι αναρωτιούνται τι δουλειά είχε η Αρζού κοντά στον γκρεμό. Η Αρζού παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι αλλά δεν θυμάται τίποτα. Είναι με όλο το προσωπικό ευγενική και όλοι ξαφνιάζονται από την αλλαγή της συμπεριφοράς της. Ο Μουράτ λέει στον Ερκούτ ότι πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έμαθα πως η Σεϊντά είναι απατεώνισσα αλλά δεν το πιστεύει. Ο Βεϊσέλ τους ακούει και γίνεται έξαλλος.

Ο Ερκούτ συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν να μην γνωρίζει τη Σεϊντά και λέει στον Μουράτ πως θα τον βοηθήσει να τη βρει. Μάλιστα λέει ψέματα στον Μουράτ πως έβαλε έναν φίλο του να αναζητήσει το τηλέφωνο της και έμαθε πως η τελευταία κλήση της έγινε από μια άλλη πόλη. Τον ενθαρρύνει να πάει να τη βρει. Ο Μουράτ αφήνει ένα γράμμα στον πατέρα του και φεύγει. Η Τουγκτσέ βλέπει εφιάλτες και είναι πολύ λυπημένη εξαιτίας της κατάστασης της μητέρας της. Όλοι στο σπίτι προσπαθούν να της συμπαρασταθούν και να τη βοηθήσουν.

Η Τουγκτσέ κάνει ότι μπορεί για να θυμίζει την παρουσία της στη μητέρα της. Ο Μελίχ κατηγορεί τον εαυτό του για τη λύπη, που βιώνει η Τουγκτσέ. Επισκέπτεται τη Μελέκ και είναι χαρούμενος που τη βλέπει ενθουσιασμένη με τη νέα της δουλειά. Η Μελέκ του ζητάει να της εξηγήσει για ποιο λόγο ενδιαφέρεται τόσο για εκείνη, διαφορετικά θα φροντίσει να μην την ξαναδεί ποτέ. Τα περιθώρια έχουν στενέψει και ο Μελίχ δεν έχει άλλη επιλογή από το να της αποκαλύψει ότι είναι αδέλφια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ