Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/7/2018

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/7/2018

Μπορεί το Τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να μας κάνει πιο γλυκούς, συναισθηματικούς και τρυφερούς σήμερα, όμως το Τετράγωνο του Φεγγαριού με τον Ερμή, δυσκολεύει την συναισθηματική επικοινωνία και «ρίχνει» σε λάθη, Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά

Η κοινωνικότητά σου σήμερα, Κριέ, θα είναι αυξημένη και με τις πολύ καλές επιρροές του Άρη από το Λέοντα, θα μπορέσεις να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στα αισθηματικά σου, Κριέ, να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που φθείρουν τη σχέση σας και σας πληγώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις σε ένα πρόγραμμα τις προτεραιότητες που έχεις, για να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Προσπάθησε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να βγεις από το αδιέξοδο αυτής της περιόδου.

Ανάδρομος Ερμής 26/7 έως 19/8/18: Ερωτικές Επιστροφές και Επανασυνδέσεις

Ταύρος

Γενικά
Ίσως προκύψουν κάποια θέματα, Ταύρε μου, που δε θα μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. Εσύ απλά φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις και να ξέρεις πως θα βαδίσεις στο μέλλον. Κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου και απόδειξε στους άλλους την ορθότητά του. Σε διαβεβαιώνω, ότι στο τέλος θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από τις αποδόσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε πάντως να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λανθασμένες. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στα οικονομικά σου και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει πάντως μια περίοδος, κατά την οποία πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.



Δίδυμος

Γενικά

Προσπάθησε σήμερα, Δίδυμε, να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις του. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία – θα σου κάνει πολύ καλό. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου, όταν προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα, Δίδυμε, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου, Δίδυμέ μου, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν περίμενες. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος, που τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα

Καρκίνος

Γενικά
Θα πρέπει να ξέρεις, Καρκίνε, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία σε υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θ’ ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι η δυναμικότητά σου στα ύψη. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται, Καρκίνε, σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν σήμερα μερικές προστριβές με συνεργάτες σου, Καρκίνε μου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη στα οικονομικά του παρελθόντος, αλλά και για να ασχοληθείς με πρόσφατα ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

Λέων

Γενικά

Προχώρα σήμερα με πολύ δυναμικότητα, Λέων, στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις κι είναι σίγουρο ότι σύντομα θα βρεθείς στην επιτυχία. Οι πλανήτες στέκονται θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις σε ό,τι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Λέων, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Λέων, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Όποιες κινήσεις κάνεις όμως, πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένες από πριν. Σε συναλλαγές σήμερα μπορείς να προχωρήσεις, αλλά σε προτάσεις που ίσως δεχτείς στα οικονομικά σου, μην απαντήσεις, πριν τις σκεφτείς καλά.

Παρθένος

Γενικά
Η μέρα σου θα είναι αρκετά καλή, Παρθένε. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Αλλά συνήθως χρειαζόμαστε κι έξωθεν βοήθεια για να πετύχουμε, κι εσύ θα τη βρεις στο πρόσωπο των αγαπημένων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις ξεκάθαρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις ετοιμάσει σωστό προγραμματισμό από πριν. Οφείλεις σήμερα να προσέχεις ιδιαίτερα στα οικονομικά ανοίγματα που θέλεις να κάνεις.

Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουλίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: Μεγάλη προσοχή για 4 ζώδια

Ζυγός

Γενικά

Η σημερινή μέρα, Ζυγέ, επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Είναι καλό το πρόγραμμα που έχεις ετοιμάσει για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη δυναμικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφο σου, Ζυγέ, θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή και προπάντων καλύτερα μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε λίγο, διότι θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις προσεκτικές, χρηματικές συναλλαγές.

Σκορπιός

Γενικά

Μπορείς, Σκορπιέ μου, να περιμένεις να αλλάξουν μερικές καταστάσεις και να μην αγχώνεσαι άδικα. Είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο. Οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις σε οτιδήποτε καταπιαστείς. Μόνο φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει, Σκορπιέ, να προσέχεις στη συμπεριφορά σου, διαφορετικά οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά, χωρίς να εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Οφείλεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τις σκέψεις σου. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες δαπάνες που δεν περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις πολλά έξοδα.



Τοξότης

Γενικά

Η σημερινή μέρα, Τοξότη, γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Έχεις πολύ δυναμισμό κι ό,τι αναλάβεις, μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά και με μεγάλη υπευθυνότητα. Δείξε, λοιπόν, περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με το σύντροφό σου, Τοξότη. Πρέπει μόνο να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας, διότι δε θα έχουν καλό τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν χαμένες. Οι συνεργασίες αλλά κι η συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή θα έρθουν προτάσεις που βοηθούν το να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως

Γενικά

Σήμερα, Αιγόκερέ μου, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που πρέπει να πράξεις εσύ. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη. Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς προέρχονται από δικά σου άτομα. Ευτυχώς όμως, εσύ έχεις αποθέματα δύναμης και μπορείς ν’ αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Αιγόκερέ μου, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε κάποια πράγματα που θα κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που ίσως έχουν γίνει στο παρελθόν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις κι ειδικά σε θέματα νόμου, ενώ σήμερα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις συμφωνίες.

Υδροχόος

Γενικά

Σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα έρθουν εξελίξεις, που θα είναι πραγματικά θετικές για εσένα. Ξεκινάει μια περίοδος, κατά την οποία θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες. Φρόντισε άμεσα να τις εκμεταλλευτείς. Έχεις την εύνοια των πλανητών, για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, σήμερα θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, πράγμα που θα σ’ εκνευρίζει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, βοηθώντας το σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, ώστε να περάσεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα ριχτείς στη δουλειά, Υδροχόε, για να τελειώσεις με θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

Ιχθύς

Γενικά

Μπορεί κάποιες αλλαγές, Ιχθύ, να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ίσως έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, αφού τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες συζητήσεις θα σε οδηγήσουν σε λογομαχίες, Ιχθύ, ενώ θα βλέπεις ότι μερικά πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Προτιμότερο είναι να περάσεις χαλαρά αυτή την έντονη περίοδο με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου, κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα νιώσεις καλύτερα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Σίμο

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Η απόφαση της Αμαλίας και του Σίμου να ζήσουν...