Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μαλλιά κουβάρια το οικονομικό επιτελείο, άλλα λέει ο Τσακαλώτος, άλλα ο Χουλιαράκης

Ήξεις αφήξεις με την ιστορία φαντασιακών, εαν όχι και φαντασιόπληκτων διαστάσεων, περί της λεγόμενης »καθαρής εξόδου» στις αγορές, διεθνώς.

Ο κ. Τσακαλώτος ισχυρίζεται πως ουδέποτε ανέφερε οτι η λιτότητα τελείωσε.

Αντιθέτως, ο κ. Χουλιαράκης διαψεύδει τον εταίρο του, δηλώνοντας πως τελειώνει η μεγάλη εποχή της λιτότητας.

Οι αναφορές των δύο ηγετικών στελεχών του υπουργείου Οικονομικών έγιναν με διαφορά λίγων λεπτών στην αίθουσα της Ολομέλειας όπου συνεδριάζουν οι αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές.

Ωστόσο, δεν είναι οι μόνες αντιφατικές αναφορές που δείχνουν ότι ακόμα και τα κυβερνητικά στελέχη δυσκολεύονται να αναπτύξουν με απόλυτο συντονισμό το αφήγημα του Μεγάρου Μαξίμου περί καθαρής εξόδου και επιστροφής στην κανονικότητα.

Ο αναπληρωτής υπουργός κ. Χουλιαράκης υποστήριξε πως η διατήρηση πλεονασμάτων 3,5% δεν ισοδυναμεί με αιώνια λιτότητα, αναφέροντας ότι «διατήρηση πλεονασμάτων και επέκταση είναι εφικτή».

Αντιθέτως, ο κ. Τσακαλώτος αντέδρασε, αναφέροντας πως «ποτέ δεν είπα ότι η τελείωσε η λιτότητα, είπα ότι την μειώνουμε».

Άλλα ντ” άλλων και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, παιδιά. Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του.

Συνηθισμένα δηλαδή πράγματα, για αυτήν την κυβέρνηση.

crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 125-126-127

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 125-126-127 Επεισόδιο 125 Ένας παλιός γνώριμος καταφτάνει στην Αρσινόη: ο Ορέστης, που δεν αποκαλύπτει...