Ο κ. Τσίπρας δεν διέψευσε ποτέ τους ισχυρισμούς Ερντογάν για τους «8»

«Οι δηλώσεις του Τούρκου αντιπροέδρου είναι απαράδεκτες. Η δε ευθεία απειλή, ότι θα πάμε στην Ελλάδα και θα «πακετάρουμε» τους 8 Τούρκους, είναι απαράδεκτη απειλή παραβίασης της εθνικής μας κυριαρχίας και εξαιρετικά σοβαρό θέμα για τη χώρα μας» τόνισε μιλώντας στην εκπομπή FOCUS PRESS, του Άτλας TV Κεντρικής Μακεδονίας, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αναμφίβολα πρέπει να προσέξουμε να μην συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί θα αποτελούσε φρικτό διασυρμό για τη χώρα, αν η Τουρκία κατάφερνε να απαγάγει τους «8», στους οποίους η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε να παράσχει άσυλο.»

Ερωτηθείς για τον ισχυρισμό Ερντογάν, ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί να παραδώσει στην Τουρκία τους 8 Τούρκους αξιωματικούς ο κ. Γεωργιάδης απάντησε:

«Σε επανειλημμένες ερωτήσεις στη Βουλή του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώπιος ενωπίω στον κ. Τσίπρα, για να διαψεύσει ο κ. Τσίπρας τους ισχυρισμούς Ερντογάν, ο κ. Τσίπρας αν θυμάστε εκείνη τη βραδιά στη Βουλή δεν πήρε το λόγο και δεν απάντησε, δεν διέψευσε δηλαδή. Εάν έχει δώσει τέτοια υπόσχεση ο κ. Τσίπρας, έχει κάνει άλλη μία εθνικά επικίνδυνη πράξη, πρώτα πρώτα γιατί δεν μπορούσε να την υλοποιήσει, υπερέβαινε τις αρμοδιότητές του. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είχε αναλάβει τέτοια δέσμευση ευθέως. Περιμένω να το διαψεύσει και αν βγει ο κ. Τσίπρας να το διαψεύσει, εγώ από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα θα υπερασπίζομαι σ’ αυτό το θέμα συνεχώς τον κ. Τσίπρα» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top