Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αγριο επεισόδιο: Απίστευτος καυγάς και ξύλο στο καφενείο της Βουλής pics)

Άγριο και πρωτοφανές επεισόδιο έγινε πριν από λίγο στο καφενείο της βουλής μεταξύ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου και ενός πρώην πολιτευτή της Ένωσης Κεντρώων που εμφανίστηκε ως πρώην συνεργάτης της.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου εκσφενδόνισε καρέκλες εναντίον του και την τσάντα της.

Το επεισόδιο εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια βουλευτών και έληξε με την παρέμβαση της φρουράς τους κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος που δέχθηκε την οργισμένη επίθεση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφορεί σχεδόν καθημερινά στους διαδρόμους του κοινοβουλίου και συστήνεται ως δημοσιογράφος, συνεργάτης της κ. Μεγαλοοικονόμου και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων.

Αυτόπτες μάρτυρες μετέφεραν στους δημοσιογράφους διαλόγους οι οποίοι είναι πρωτόγνωροι.

Οταν η βουλευτής μπηκε στο καφενείο και τον είδε του ζήτησε σε έντονο ύφος να φύγει από την Βουλή.
Θ. Μεγαλοοικονόμου: βγες έξω καθίκι. Πως μπήκες μέσα παλιάνθρωπε. Ποιος σου έδωσε άδεια;
Ν.Μαστρογιάννης: Δεν πάω πουθενά. Φώναξε τον φρούραρχο.
Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα με απειλείς εσύ. Δεν θα έρχεσαι εδώ
Ν.Μαστρογιαννης: Ποια είσαι εσύ; Εχω άδεια

Σε εκείνο το σημείο η κυρία Μεγαλοοικονόμου άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο με αποτέλεσμα να πέσουν στο πατωμα πορτοφόλι και κάρτες ενώ την ίδια ώρα κατέφθασαν και οι δυνάμεις της φρουράς της Βουλής


Μεγαλοικονόμου: θα βγεις τώρα έξω

Συνέχισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζοντας να τον χτυπά με γυμνά χέρια. Οι φρουρά επιχείρησε να την απομακρύνει όμως τους ξέφυγε και άρπαξε μια καρέκλα εξφενδοζίζοντάς την στα πόδια του θύματος που ψέλλισε: «Είμαι δημοσιογράφος. Να έρθει εδώ ο φρούραρχος».

Μεγαλοοικονόμου: Ας με μηνύσει, θα του κάνω αγωγή, και θα του πάρω τα σώβρακα

Λίγο αργότερα η κ. Μεγαλοοικονόμου ήρθε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών και έδωσε τη δική της εξήγηση για το περιστατικό.

Όπως ανέφερε η κ. Μεγαλοοικονόμου:

«Πριν από ένα μήνα με πήρε η γραμματέας του προέδρου της Βουλής και μου είπε ότι ήθελε να δει τον πρόεδρο της Βουλής ιδιαιτέρως και έλεγε ότι είναι συνεργάτης μου. Απάντησα ότι δεν υπήρξε ποτέ συνεργάτης μου. Σήμερα το απόγευμα πήγα να πιω ένα καφέ στο καφενείο της βουλής με είδε και μου έκανε πονηρά χαμογελάκια.

Παίρνω τον φρούραρχο και του λέω γιατί είναι αυτός μέσα; Μου λέει πάρτε το γραφείο Τύπου. Παίρνω το γραφείο Τύπου και λέω “γιατί του δώσετε άδεια αυτού του τύπου να μπει στη βουλή;”.

Αυτός συνεχίζει να μου κάνει χαμογελάκια και του λέω βγες έξω γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Μου λέει “γιατί; Γνωριζόμαστε”. “Δεν γνωριζόμαστε” του απαντάω. “Δεν έχεις άδεια και βγες έξω γιατί θα φωνάξω τους αστυνομικούς”. Μου λέει «μα, μου» και τον χτυπάω με το κινητό στο κεφάλι τρεις φορές.

Άμα θέλει ας μου κάνει αγωγή. Εγώ θα του κάνω αγωγή για δυσφήμιση και θα του πάρω και τα σώβρακα. Δεν ήταν ποτέ συνεργάτης μου».

O άντρας που ενεπλάκη στο επεισόδιο με την κ. Μεγαλοοικονομου στη βουλη λέγεται Νίκος Μαστρογιάννης ήταν υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στην Εύβοια, αλλά αποχώρησε από το κόμμα τον Ιανουάριο του 2017 ενώ είχε δηλώσει υποψηφιότητα να συμμετάσχει στο Survivor.

Ο Νίκος Μαστρογιάννης, υποψήφιος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων στην Εύβοια και υποψήφιος για το Survivor

Τι δηλώνει ο Νίκος Μαστρογιάννης για το επεισόδιο
Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook το πρώην στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφο που φέρει την υπογραφή της κ.Μεγαλοοικονόμου που του δίνει την άδεια εισόδου στη βουλή έως το τέλος του 2017, όμως ενώ δηλώνει τα εξής:
“δυστυχως με τετοια γεγονοτα οπως το σημερινο υποβιβαζεται η ελληνικη βουλη και θλιβομαι για αυτο παρα πολυ! σε τετοιες δυσκολες εποχες που βιωνει η χωρα οι βουλευτες ειναι υποχρεοι να προσφερουν μεσω του κοινοβουλειτικου τους εργο και τιποτα παραπανω. επειδη ενημερωθηκα οτι ποτε δεν με γνωριζε η κ. μεγαλοοικονομου με αναγκαζει να δημοσιευσω την συνεργασια μας διοτι προσβαλει την προσωπικοτητα μου. θελω να ευχαριστησω για μια ακομη φορα τον κ λεβεντη που με τιμησε στο ψηφοδελτιο του. θα συνεχιζω να μαχομαι για το καλο της ελλαδας μας” (μεταφέρουμε ακριβώς τη δήλωση του κ.Μαστρογιάννη με την ορθογραφία και σύνταξη που ο ίδιος επέλεξε) 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...