Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 65-66-67-68-69

Αυτά είναι τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 65-66-67-68-69
ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 65 ΕΔΩ 66 ΕΔΩ 67 ΕΔΩ
68 ΕΔΩ 69 ΕΔΩ


Επεισόδιο 65

Ο Βίκτωρας αποφασίζει να βοηθήσει την Μαρίνα, ενώ την ίδια ώρα ο Μίλτος «κανονίζει» ώστε ο Γεράσιμος να μην πει τίποτα για την εμπλοκή της Μαρίνας στην πρόταση της παράνομης υιοθεσίας. Η Ζωή επιστρέφει στην εταιρεία και μιλά με τον Άρη και τον Παύλο για την περιπέτειά της και ανακοινώνει την παραίτησή της από την Travelfun.

Ο Άρης συναντά κρυφά την Ζωή για να την μεταπείσει. 
Η Ζωή παραδέχεται τα αισθήματά της για τον Άρη και του ομολογεί πως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της παραίτησής της. 
Ο Μίλτος παρακολουθεί την Ζωή, βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης, ενω η Μαρίνα «σκηνοθετεί» το απόλυτο άλλοθι για εκείνη. 
Ο Άρης παίρνει το γράμμα της Νατάσας στα χέρια του και μαθαίνει πως η Ζωή κουβαλά το δικό του παιδί… 
Την ίδια στιγμή όμως τόσο το παιδί του, όσο και η ίδια η Ζωή κινδυνεύουν θανάσιμα…

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: «Το παιδί είναι δικό σου» – Ο Άρης μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί της Ζωής

Επεισόδιο 66

Η Ζωή μετά την επίθεση του Μίλτου, μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Παύλος και η οικογένεια της προσεύχονται για την σωτηρία της Ζωής και του αγέννητου παιδιού της.

Ο Άρης προσπαθεί να διαχειριστεί τις αποκαλύψεις της Νατάσας πως το παιδί της Ζωής είναι δικό του. 
Παράλληλα το σχέδιο της Μαρίνας με την ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας στέφεται με επιτυχία. 
Η ίδια γίνεται πειστική στον ρόλο της και γεμίζει με ενοχές τον Άρη που της υπόσχεται να μην την εγκαταλείψει. 
Ο Άρης μαθαίνει για το τροχαίο της Ζωής και πηγαίνει πανικόβλητος στο νοσοκομείο. 
Ο Αντωνάκης βάζει σ’ εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου της Μπούντρου για να κλείσει το φούρνο της οικογένειας Καλλέργη. 
Η Μπούντρου κάνει καταγγελία στο υγειονομικό και μετά από έλεγχο ο φούρνος της οικογένειας Καλλέργη σφραγίζεται για δέκα μέρες. 
Τα πράγματα χειροτερεύουν ύστερα από μια ξαφνική επιπλοκή στο χειρουργείο και η Ζωή με το μωρό δείχνουν να χάνουν την μάχη…

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Οι αλλαγές και τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο καστ!

Επεισόδιο 67

Η Ζωή και το μωρό καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον κίνδυνο.

Ο Άρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας όμως διστάζει να αποκαλύψει την αλήθεια στη Ζωή.
 Παράλληλα ζητά απ’ τον Γεράσιμο που βγαίνει μ’ εγγύηση να επιβεβαιώσει το γράμμα της Νατάσας.
 Ο Γεράσιμος αρνείται τα πάντα και προειδοποιεί την Μαρίνα, η οποία μετά την ανατροπή του σχεδίου της αποφασίζει να δείξει το καλό της πρόσωπο απέναντι στην Ζωή. 
Η Ζωή συνέρχεται και συνειδητοποιεί την αγάπη της για το μωρό. 
Αποφασίζει να θάψει τα αισθήματα της για τον Άρη και να αφοσιωθεί στην σχέση της με τον Παύλο. Ο Σίμος Τζιμάκης ένας παλιός συμμαθητής της Μαρίνας προσφέρεται να σώσει τον Βίκτωρα απ’ την χρεοκοπία με παράνομα μέσα μ’ αντάλλαγμα την θέση του Θωμά στην Travelfun. 
Ο Άρης εξομολογείται στην Κατερίνα το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει, όταν ο Γεράσιμος του ζητά να συναντηθούν για να του πει την αλήθεια. 
Μόνο που ο Άρης θα φτάσει πολύ αργά….

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Αυτό είναι το τέλος της σειράς!

Επεισόδιο 68

Ο θάνατος του Γεράσιμου αποδίδεται σε έμφραγμα και ο Άρης δεν μπορεί να πιστέψει την ατυχία του. Πηγαίνει στο σπίτι του Παύλου αποφασισμένος να πει στη Ζωή την αλήθεια για το παιδί, αλλά η Κατερίνα τον αποτρέπει.

 Η Τέση επισκέπτεται τον φούρνο και το ψέμα του Διονύση κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Η Κατερίνα «ψαρεύει» τη Ζωή και μαθαίνει λεπτομέρειες σχετικά με τις ιατρικές εξετάσεις που έκανε τότε στην κλινική του Καψή, ενώ η Μαρίνα προτείνει στον Άρη να υιοθετήσουν παιδί, αλλά εκείνος δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο. 
Ο Άρης περνάει από συνέντευξη το Τζημάκη για τη θέση του οικονομικού διευθυντή, όταν δέχεται τηλεφώνημα από την Κατερίνα, που κατάφερε να διασταυρώσει τις πληροφορίες της Νατάσας.
 Ο Άρης είναι πράγματι ο πατέρας του παιδιού της Ζωής. 
Θα τολμήσει να της πει την αλήθεια;

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Επεισόδιο 69

Ο Άρης αποφασίζει να μην πει την αλήθεια στη Ζωή μέχρι να βρει τρόπο να χειριστεί την κατάσταση. Η Ζωή επιστρέφει στη δουλειά και όλοι της επιφυλάσσουν μια πολύ θερμή υποδοχή. Ο φούρνος ξανανοίγει αλλά η ζημιά πια είναι αισθητή. Η Μπούντρου εμφανίζεται και προτείνει να αγοράσει εκείνη το φούρνο. Ο Τζημάκης από την πρώτη κιόλας μέρα, προσπαθεί να αποκτήσει συμμάχους μέσα στην εταιρεία. Ο Βίκτωρας υποψιάζεται έντονα την Τέση ότι παίζει σε διπλό ταμπλό. Ο Άρης προσπαθεί να βρει τρόπο να συναντήσει τη Ζωή που τον αποφεύγει και φτάνει σε σημείο να την «παρασύρει» με ψέματα σε ένα μυστικό ραντεβού. Την ίδια ώρα ο Σίμος κρύβει ένα ανατριχιαστικό μυστικό για την Μαρίνα..

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 70-71-72-73-74 ΕΔΩ
75-76-77-78-79 ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ