Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Παγιδευμένοι στις χώρες του εξωτερικού οι πελάτες της

Λουκέτο έβαλε ξαφνικά μεγάλη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου, ακυρώνοντας 300.000 κρατήσεις σύμφωνα με το crashonline.gr.
Η Monarch Airlines, η βρετανική εταιρεία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε ότι κλείνει άμεσα.

Σύμφωνα με το BBC, περίπου 110.000 πελάτες της βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στο εξωτερικό και η βρετανική κυβέρνηση ζήτησε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας να ναυλώσει 30 αεροπλάνα ή και περισσότερα για να τους φέρει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Η διαδικασία αυτή είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση επαναπατρισμού της Μεγάλης Βρετανίας σε περίοδο ειρήνης», δήλωσε ο γραμματέας Μεταφορών, Chris Grayling

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Monarch είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου που έβαλε ποτέ λουκέτο στη χώρα με όλες τις κρατήσεις να ακυρώνονται με άμεση ισχύ.

Η Monarch είναι η πέμπτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου και πετά σε περίπου 40 προορισμούς από πέντε αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Απασχολούσε περίπου 2.100 άτομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 Έξι μήνες μετά, ο Ερμής επιστρέφει από την Αγγλία αλλαγμένος και ο Παύλος κάνει προσπάθειες...