Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Θέλετε να κάνετε σεμινάριο… ερωτικής έλξης; Απευθυνθείτε στο υπουργείο… Παιδείας! (photo)

Η κυβέρνηση μετά από την ελληνική NASA αποφάσισε να «εισχωρήσει» και στον χώρο της αστρολογίας σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο crashonline.gr.

Για αυτό το λόγο το υπουργείο Παιδείας πιστοποίησε σχολή αστρολογίας. ορίζοντας ως κέντρο δια βίου μάθησης, μια σχολή που ασχολείται με τα ζώδια, το κάρμα, την αριθμολογία κλπ!

Και για να μην νομίζεται ότι σας κάνουμε πλάκα το έγγραφο της Διαύγειας όσο και η ίδια η Σχολή επιβεβαιώνουν το περιστατικό!

Η «Αστροπαιδεία» που είναι εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας πιστοποιήθηκε ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από το Υπουργείο Παιδείας με αρ Πρωτ ΔΑ/4205 από 08 /2 /2017 και πλέον υπάγεται στην εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας.

Πλέον με την σφραγίδα του υπουργείου Παιδείας μπορείτε να εξηγήσετε το γιατί μία σχέση σας δεν πετυχαίνει (αν φταίει το ζώδιο, ο ωροσκόπος ή η Αφροδίτη) αλλά και με ποιον άνθρωπο ανάλογα με τον αστρολογικό του χάρτη ταιριάζετε ή όχι (για να μην χάνετε και άδικα χρόνο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ