Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Έρχεται η «Ελευθερία Τύπου» …θυμωμένη στα περίπτερα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απαντάει με μια μεγάλη εφημερίδα, μετά την απόπειρα λειτουργίας τηλεοπτικού σταθμού. Έξι μήνες μετά το διαγωνισμό για τις άδειες, ο εφοπλιστής, επιχειρεί να κάνει ένα άλμα στον Τύπο με μια μεγάλη εφημερίδα στο χώρο της κεντροδεξιάς την «Ελευθερία του Τύπου» από την Κυριακή 19 Μαρτίου και κάθε μέρα στα περίπτερα, Επικεφαλής ένας γνώστης των ημερησίων φύλλων, ο Χρ. Μουλίνος (ως εκδότης-διευθυντής στη νέα προσπάθεια), ο οποίος προήλθε από το «αντίπαλο” στρατόπεδο του Γ. Φιλιππάκη, άλλα έχοντας πολυετή θητεία στον «Ελεύθερο Τύπο». Δίπλα του ορισμένους από τους επιφανείς του ΔΟΛ, όπως ο Γιώργος Παπαχρήστος, και οδηγός τα «Νέα» και το «Βήμα».

Η «Ελευθερία Τύπου» εξάλλου σχεδιάζεται από τον Γ. Κούρτη που είχε εργαστεί ως art director για την ημερήσια εφημερίδα του συγκροτήματος. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, για τη μετακίνησή των δημοσιογράφων από τη Μιχαλακοπούλου τους προτάθηκε ο ίδιος ακριβώς μισθός που λάμβαναν και στον ΔΟΛ! Σε αντίθεση με όσους δημοσιογράφους έχουν ήρθαν από τη «Δημοκρατία» και την Espresso του Γ. Φιλιππάκη οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είχαν πολύ χαμηλότερους μισθούς από αυτούς του ΔΟΛ.

Ο στόχος της εφημερίδας είναι να διαφοροποιηθεί από τις υφιστάμενες προσπάθειες , ακόμη και από αυτές που έχουν γίνει ήδη στον Πειραιά και να κάνει ένα μεγάλο άλμα σε αναγνώστες και επιρροή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 119 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 119 Οι Σταματάκηδες ζουν με την αγωνία πως η Μαρίνα θα «δώσει»...