Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κ. Κατσίκης: Με εξέθεσαν Παπαχριστόπουλος και Ζουράρις

Σε περιδίνηση βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μετά το χθεσινό άδειασμα του Κωνσταντίνου Κατσίκη από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο για τη ρύθμιση σχετικά με την ιθαγένεια σε αλλοδαπούς μαθητές.

Μιλώντας σήμερα το Κανάλι της Βουλής ο κ. Κατσίκης αναγνώρισε ότι το κόμμα του τον εξέθεσε και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αιφνιδιαστική αλλαγή πλεύσης του κόμματος, την οποία απέδωσε στον Θανάση Παπαχριστόπουλο και τον υφυπουργό Κώστα Ζουράρι.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι είχε συνεννοηθεί με τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο για την καταψήφιση του επίμαχου άρθρου και δεν ενημερώθηκε ποτέ για κάτι διαφορετικό.

«Η θέση για την ιθαγένεια είναι κόκκινη γραμμή για εμάς. Και την εξέφρασα στην Επιτροπή λέγοντας ότι καταψηφίζουμε. Όπως ξέρετε επειδή οι μισοί βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ είναι στην κυβέρνηση έπρεπε να φύγω για λίγο από την Ολομέλεια για κάποια άλλη υποχρέωση. Αργότερα έμαθα ότι εν τη απουσία μου ο κ. Κουράκης ανακοίνωσε πως σύμφωνα με πληροφορίες που είχε οι ΑΝ.ΕΛ θα υπερψηφίσουν. Δεν ξέρω από που άντλησε την πληροφορία αυτή ο κ. Κουράκης. Εμένα δεν μου είπε κανείς τίποτα. Αιφνιδιάστηκα. Κι ακόμα δεν μου έχει πει κανείς τίποτα”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κατσίκης.

«Έχει περάσει η εντύπωση ότι σύσσωμη η ΚΟ των ΑΝΕΛ θα υπερψήφιζε. Η συντριπτική πλειοψηφία πλην Παπαχριστόπουλου και Ζουράρι θα ήταν κατά της ρύθμισης» προσέθεσε και υπογράμμισε ότι θα επικοινωνήσει με τον Π. Καμμένο για να δει πως έγινε η σύγχυση».

liberal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που βλέπουμε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96 Επεισόδιο 95 Ο Άγγελος ζητάει εξηγήσεις από τη Χριστίνα για την...