Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΞΑΝΘΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ 3-1

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Με τον εκπληκτικό Γιουνές να σκοράρει δις και τον Τριάδη να βρίσκει δίχτυα, η Ξάνθη κέρδισε 3-1 τον Ηρακλή και βρίσκεται μόνη 2η στην βαθμολογία!

Ότι και να πούμε για την φετινή Ξάνθη είναι λίγο. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου όχι απλά είναι ασταμάτητη, αλλά έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες με όσα κάνει. Με όσα έκανε και στα Πηγάδια κόντρα στον Ηρακλή, όταν παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 και να βρίσκεται πλέον μόνη της στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς αφήνοντας τον Πανιώνιο που έχασε στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ στους 28 και τον Παναθηναϊκό με ένα ματς λιγότερο στους 26.

Οι… ακρίτες είναι πραγματικά εντυπωσιακοί και καταφέρνουν να παίρνουν παιχνίδια ακόμα και όταν βρίσκονται πίσω. Και πως να μη το κάνουν άλλωστε όταν έχουν στη σύνθεσή τους τον Χαμζά Γιουνές; Ο Τούρκος επιθετικός πέτυχε ακόμα δύο γκολ κόντρα στον… γηραιό και έφτασε τα 12, όσα έχει και ο Μπράουν Ιντέγε, συνεχίζοντας την φετινή του εξαιρετική πορεία.

Όσον αφορά τους Θεσσαλονικείς, μπήκαν πολύ δυνατά, προηγήθηκαν, είδαν την αντίπαλό τους να ισοφαρίζει με αυστηρό πέναλτι, έχασαν μοναδική ευκαιρία για να κάνουν το 1-2 και στην κόντρα δέχθηκαν αυτοί τέρμα. Κάπου εκεί το ματς τελείωσε, αν και στο 89′ ο Λουκίνας είχε την ευκαιρία να μειώσει με πέναλτι αλλά ο Ζίβκοβιτς τον νίκησε και κλείδωσε τη νίκη για την Ξάνθη.

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Κουράκος προσπαθεί να σταματήσει τον Ορέστη

Ανατρεπτικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Με κομμένη την ανάσα το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τις ανατρεπτικές...