Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ – Ποιος είπε «δεν έχει τύχη το εγχείρημα της Διαμαντοπούλου» (ΦΩΤΟ)

Στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά και πρώην υφυπουργός Εργασίας, Χρήστος Πρωτόπαπας , εξήγησε γιατί η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ καλεί στελέχη που τα προηγούμενα χρόνια είχαν φύγει από την παράταξη, αλλά και για τους όρους επιστροφής του Γιώργου Παπανδρέου, σύμφωνα με το crashonline.gr.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH98, είπε πως μέσα στο 2017 θα γίνει συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αλλά κι εκλογή αρχηγού. Επίσης σημείωσε πως και στην περίπτωση του κ. Παπανδρέου όσοι επιστρέφουν θα ενταχθούν και στα όργανα της συμπαράταξης.

Έστειλε παράλληλα μήνυμα στην Άννα Διαμαντοπούλου που την ερχόμενη Κυριακή θα αναγγείλει τη δική της πολιτική κίνηση, να μην το κάνει. «Δεν έχει νόημα, δεν έχει τύχη» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις με τη διαπραγμάτευση και την αξιολόγηση, δήλωσε πως βρισκόμαστε ως χώρα σε πολύ δύσκολη κατάσταση υπάρχουν αδιέξοδα είπε και για αυτό χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα μετέχουν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ , ΝΔ και Ποτάμι: «Όλοι μαζί σε μια ενιαία εθνική γραμμή. Κανείς μόνος του πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Φοβάμαι όμως όπως είπε πως με τα μυαλά που έχουν ορισμένοι δεν θα προχωρήσει κάτι τέτοιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στ. Κασσελάκης: Ενθουσιασμένος αν περάσουμε το 20% στις ευρωεκλογές

Την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο...