Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η ώρα της κρίσης για το ΕΣΡ – «Μπαλάκι» οι ευθύνες

Όλο και περισσότεροι εκτιμούν ότι θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο η σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του ΕΣΡ καθώς οι διαφωνίες μοιάζουν ανυπέρβλητες, όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr.

«Η συνέχιση της άρνησης για τη συγκρότηση του , το μόνο που θα καταδεικνύει είναι την επιδίωξη για τη συνέχιση της ασυδοσίας» απαντά το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο υποστηρίζει ότι υπό το φως των εξελίξεων σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ, οι αρμοδιότητες για τη διεξαγωγή νέου διαγωνισμού θα περάσουν με νέα νομοθετική πρωτοβουλία εξ ολοκλήρου στο ΕΣΡ και συνεπώς «δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για την αντιπολίτευση».

Η αντιπολίτευση ζητά όλες οι αρμοδιότητες για το διαγωνισμό να περάσουν ξανά στην ανεξάρτητη αρχή, να αποσυρθεί η πρόταση για τον πρώην υπουργό Βύρωνα Πολύδωρα και να αποσαφηνιστεί πόσοι θα πάρουν προσωρινή βεβαίωση λειτουργίας για κανάλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του MEGA Famagusta ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την Χριστίνα και τον Αντρέα....