Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Άρθρο καταπέλτης New York Post: Ο βρώμικος πόλεμος των media στον Τραμπ – H Αμερικανική δημοσιογραφία καταρρέει μπροστά στα μάτια μας

Η Αμερικανική δημοσιογραφία καταρρέει μπροστά στα μάτια μας γράφουν οι New York Post σε άρθρο (δείτε στο nypost.com) που υπογράφει ο γνωστός δημοσιογράφος Michael Goodwin.

Ο βραβευμένος με Πούλιτζερ δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά για τον ανελέητο πόλεμο που έχουν κηρύξει τα σημαντικότερα μέσα ενημέρωσης των Η.Π.Α στον Ντόναλντ Τραμπ: 

H Αμερικανική δημοσιογραφία καταρρέει μπροστά στα μάτια μας

“Τέτοια επαίσχυντη επίδειξη γυμνού κομματισμoύ εκ μέρους της ελίτ των μέσων ενημέρωσης είναι κάτι που δεν έχει ξανα-δει η σύγχρονη Αμερική.

Τα μεγαλύτερα δίκτυα – CBS, NBC και ABC – και μεγάλες εφημερίδες όπως η New York Times και Washington Post αποχωρίστηκαν κάθε προσχήματος ευγενούς άμιλλας. Η άγρια αποφασιστικότητα τους να κρατήσουν τον Trump έξω από το Οβάλ Γραφείο δεν έχει προηγούμενο.

Κανένας ξένος εχθρός, καμία τρομοκρατική οργάνωση, ούτε εγχώρια εγκληματική συμμορία δεν δέχεται τα καθημερινά χτυπήματα που δέχεται ο Trump. Οι τρελοί μουλάδες του Ιράν, που αποκαλούν την Αμερική ως μεγάλο σατανά και υπόσχονται να εξαφανίσουν το Ισραήλ από τον χάρτη, αντιμετωπίζονται – συγκριτικά – φιλικά σε σχέση με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Trump”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/5/2024 Μία άκρως τυχερή και ενδιαφέρουσα ημέρα ανοίγεται μπροστά μας. Αυτό το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, υπάρχουν αρκετές όψεις που υπόσχονται τυχερές...