Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Συνεργασία – έκπληξη Σαββόπουλου με Πάολα! Θα τραγουδήσουν μαζί το χειμώνα

Η χειμερινή σεζόν στη μουσική σκηνή του Διογένη θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον! Ο Διονύσης Σαββόπουλος φαίνεται ότι θα συνταιριάξει το «Μη μιλάς άλλο γι’ αγάπη» με το «My secret combination» και το βαρύ και ασήκωτο «Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω»

Όπως διαβάζουμε στην Espresso o «Νιόνιος» ετοιμάζεται να «παντρέψει» διαφορετικά είδη μουσικής στη σκηνή του Διογένη. Ο τραγουδοποιός έκλεισε να εμφανιστεί τη νέα σεζόν στο συγκεκριμένο μαγαζί και σύμφωνα με πληροφορίες τη διαφορά θα κάνουν οι guests που θα εμφανίζονται μαζί του ανά μήνα.

Στενοί συνεργάτες του τραγουδοποιού, διέρρευσαν μερικά ονόματα που θα εμφανιστούν μαζί με τον Σαββόπουλο στη σκηνή, όπως οι: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελένη Βιτάλη, Δήμητρα Γαλάνη και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Αυτά είναι τα αναμενόμενα. Το μικρόφωνο αναμένεται να πάρει η Καλομοίρα, η οποία είχε εμφανιστεί μέσα από τη γενέθλια τούρτα του «Νιόνιου» το καλοκαίρι του 2004, κατά τη διάρκεια της συναυλίας όπου γιόρτασε τα σαράντα χρόνια στο τραγούδι και τα εξήντα έτη της ζωής του στο Ηρώδειο.

Τότε η Ελληνοαμερικανίδα ποπ σταρ τού τραγούδησε «Happy birthday, Mister President» και οΔιονύσης Σαββόπουλος καλωσόρισε το κορίτσι της ελληνικής ομογένειας και του «Fame story» λέγοντας: «Καλωσόρισες, πουλί μου, μοναξιά ελληνική μου…» ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Η Καλομοίρα, αφού φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της, θα ταξιδέψει τον χειμώνα στην Αθήνα για να τα ξαναπεί με τον κεφάτο «Νιόνιο» επί σκηνής.

Εκπληξη θα είναι όμως και η συνεργασία με την Πάολα! Πληροφορίες θέλουν τη λαϊκή τραγουδίστρια με τελευταίες επιτυχίες της τα «Κράτα με» και «Εχω μια ζωή», αφού ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στο Κέντρο Αθηνών με τον Σάκη Ρουβά, να προσκαλείται από τον Σαββόπουλο για να ανοίξουν ένα πανηγύρι «κυκλωτικό», καθώς το τραγούδι δεν χωρίζει αλλά ενώνει!

Espressonews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ