Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Προκαλεί ξανά ο Φίλης: «Ναι» σε νέο δημοψήφισμα

Την «υπερηφάνεια» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για το δημοψήφισμα πριν από ένα χρόνο επεσήμανε ο Νίκος Φίλης, τονίζοντας πως είναι υπέρ της διεξαγωγής νέου δημοψηφίσματος, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο, όπως διαβάζουμε στα parapolitika.gr

Ταυτόχρονα, ο υπουργός Παιδείας φαίνεται να βρίσκεται σε παράλληλο σύμπαν καθώς ισχυρίζεται ότι το «Όχι» του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα του 2015 παραμένει!

Σε δηλώσεις του, σχολίασε χαρακτηριστικά ότι «ο λαός θα καλείται να είναι η τελευταία καταφυγή της δημοκρατίας όποτε χρειαστεί», και να παρεμβαίνει, όπως είπε, σε μία «οριακή στιγμή της διαπραγμάτευσης».

Ο ίδιος πάντως προκάλεσε θυμηδία και πλήθος σχολίων από τις πτέρυγες της αντιπολίτευσης, όταν επιχειρώντας να αποσείσει τις αιτιάσεις του Γιάννη Μανιάτη από το ΠΑΣΟΚ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε το «Όχι» του λαού σε «Ναι», ισχυρίστηκε ότι «το όχι παραμένει».

Με την έννοια ότι ο λαός θα καλείται να είναι η τελευταία καταφυγή της δημοκρατίας όποτε χρειαστεί. Είτε μας αρέσει είτε όχι το αποτέλεσμα, γιατί διαφορετικά αν τεχνοκρατικές ελίτ και κυβερνητικές δυνάμεις επιχειρούν να υποκαταστήσουν τη λαϊκή ετυμηγορία, τότε τα αδιέξοδα θα είναι πολύ μεγαλύτερα και επικίνδυνα όπως δείχνει η σύγχρονη πραγματικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που βλέπουμε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 95-96 Επεισόδιο 95 Ο Άγγελος ζητάει εξηγήσεις από τη Χριστίνα για την...