Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Διαμαντοπούλου: Δεν έχω καμία σχέση με τα Panama Papers

Ανάρτηση διάψευσης ότι αναφέρεται σε αυτήν το όνομα Άννα Διαμαντοπούλου που βρίσκεται στην λίστα των Panama Papers εξέδωσε η πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ

Η Αννα Διαμαντοπούλου που αναφέρεται στις λίστες των Panama Papers δεν είναι η γνωστή πολιτικός. Σε ανάρτησή της στο Twitter, η κ. Διαμαντοπούλου δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με offshore του εξωτερικού.

Στη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Διεθνή Σύμπραξη Ερευνητών Δημοσιογράφων με τα ονόματα των Ελλήνων που συνδέονται με offshore του εξωτερικού υπάρχει και το όνομα Άννα Διαμαντοπούλου με πολλούς να σπεύδουν να υποθέσουν ότι πρόκειται για την πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

«Φυσικά και δεν έχω καμία σχέση. Ελπίζω να μη χρειαστεί προσφυγή στη δικαιοσύνη για απόδειξη…αυτονόητων», αναφέρει η κυρία Διαμαντοπούλου στο Twitter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την φωτιά στο εργοστάσιο σχολικών γευμάτων «Γιαννίτση»

Την παρέμβαση της Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκάλεσε πυρκαγιά στο εργοστάσιο κατασκευής σχολικών γευμάτων «Γιαννίτση», στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας. Η ανώτατη εισαγγελέας έδωσε παραγγελία...