Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Στήνουν εξεταστική… υπερπαραγωγή στην Βουλή!

Εβδομήντα κούτες, δεκάδες φακελοι και δισκέτες, περισσότερες απο 170.000 σελίδες και μια νεα διαμορφωμένη αίθουσα συνθέτουν το σκηνικό που στήνεται αυτές τις ημέρες στην Βουλή, πριν καν ξεκινήσει ουσιαστικά το έργο της, η εξεταστική επιτροπή που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες στην δανειοδότηση των κομμάτων και τωνΜΜΕ. Μέχρι στιγμής έχουν καταφθάσει περισσότερες απο 70 κούτες γεμάτες «πολύτιμα» έγγραφα τα οποία θα διευκολύνουν το έργο των μελών της επιτροπής με αποτέλεσμα ομως να δημιουργείται το αδιαχώρητο στα γραφεία των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Βουλης, Νικος Βουτσης, ύστερα απο συνεννόηση με τον πρόεδρο της εξεταστικής Σωκρατη Φαμμελο, διαμορφώνει ειδικά μια νέα αίθουσα στον πρώτο όροφο του Μεγάρου της Βουλης, όπου εκεί θα συγκεντρωθούν όλα τα «πολύτιμα» στοιχεία και εκεί θα μπορούν οι βουλευτές μέλη της επιτροπής να επεξεργάζονται τα στοιχεία που τους ενδιαφέρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσβαση στο «σκοτεινό δωμάτιο» ή αλλιώς στο «μελετήτριο» των βουλευτών θα έχουν μόνον τα μέλη της επιτροπής.

Και σαν να μην έφτανε όλος αυτός ο «όγκος» των εγγράφων… η επιτροπή κατα τη χθεσινή της συνεδρίαση αποφάσισε να ζητήσει περαιτέρω στοιχεία για την διαφημιστική δαπάνη των τραπεζών σε βάθος 10ετιας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAESTRO Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του β΄ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς MAESTRO που βλέπουμε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και...