Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πιέσεις στον Μίχαλο για ίδρυση Κεντροδεξιού φορέα

Εισηγήσεις από επιχειρηματικούς και τοπικούς φορείς δέχεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, προκειμένου να ιδρύσει νέα πολιτική κίνηση στο χώρο της Κεντροδεξιάς, όπως διαβάζουμε στο newpost.gr

Ο κ. Μίχαλος έχει γίνει δέκτης έντονων πιέσεων από πολιτικούς παράγοντες, αλλά και κοινωνικούς φορείς, που θέλουν να εκφραστούν πολιτικά στον ευρύτερο χώρο τηςΚεντροδεξιάς και δεν τους αντιπροσωπεύει η μέχρι σήμερα αντιπολιτευτική στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα στις εισηγήσεις που δέχεται ο κ. Μίχαλος γίνεται λόγος για τα ανοίγματα τα οποία ακούγεται ότι προτίθεται να κάνει η ηγετική ομάδα του κόμματος. Γιατί όπως σημειώνεται «αυτού του είδους οι προσμίξεις, αλλοιώνουν το λαϊκό κομμάτι της εκλογικής βάσης».

Πάντως, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου δεν φαίνεται να προτίθεται να ακολουθήσει τις εισηγήσεις για δημιουργία νέου φορέα, καθώς ανήκει στα παραδοσιακά παλαιά στελέχη της ΝΔ, ενώ είχε στηρίξει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη στις εσωκομματικές εκλογές.

Άλλωστε, το όνομά του «έπαιζε» έντονα τον Ιούνιο του 2014 για τις δημοτικές εκλογές, καθώς είχε πέσει στο τραπέζι της Συγγρού, το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Μίχαλου για το δήμο της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024 Διανύουμε μία Δευτέρα γεμάτη όνειρα, ιδανικά, ευαισθησία, ανάγκη για προσφορά, αλληλεγγύη αλλά και ενεργοποίηση νέων ιδεών και νέων σχεδίων! Τα κερδισμένα...