Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Δράση Vegan Thessaloniki: «ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ»

Γιατί ενώ οι περισσότεροι από εμάς δεν θα ανεχόμασταν ούτε για μια στιγμή τη βίαιη κακοποίηση και θανάτωση ενός ζώου μπροστά μας, χρησιμοποιούμε καθημερινά προϊόντα που παράγονται με τις ίδιες πρακτικές αλλού; Γιατί πάντα οι διαφημίσεις μάς εξαπατούν με γελαστά και ελεύθερα ζώα, ενώ η πραγματικότητα είναι τόσο οδυνηρά διαφορετική;

Η συλλογικότητα Vegan Thessaloniki διοργανώνει ακτιβιστική δράση ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα των ζώων με θέμα:«Δες την αλήθεια πίσω από τις επιλογές σου». Αυτό το Σάββατο, στη 1 το μεσημέρι και για περισσότερο από μία ώρα, άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει τον vegan τρόπο ζωής θα βρίσκονται στην πλατεία Αριστοτέλους προκειμένου να ενημερώνουν τους περαστικούς για την κακοποίηση που υφίστανται τα μη ανθρώπινα ζώα.

Μέσα από ερωτηματολόγια, συζήτηση στον δρόμο, έντυπο και ακουστικό υλικό σας καλούμε να ανοίξετε τα μάτια και τις καρδιές σας και να γνωρίσετε μια ελάχιστα γνωστή πραγματικότητα. Αυτή της ανελευθερίας, της κακοποίησης και του άδικου θανάτου των ζώων. Θα γίνει ενημέρωση για τις εναλλακτικές και τα βήματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε ώστε να φτιάξουμε ξανά γέφυρες σεβασμού και συμπόνιας προς τα ζώα και να δώσουμε τέλος στη μακρόχρονη βαναυσότητα απέναντι τους.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, ώρα 13.00 στην Πλατεία Αριστοτέλους, απέναντι από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον» στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία σας είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτη -είναι αναγκαία και απαραίτητη- για τα δισεκατομμύρια αισθανόμενα πλάσματα που περιμένουν να ανοίξουμε τα μάτια μας και να γίνουμε η φωνή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 20 έως 26 Μαΐου 2024 από την Α.Λεούση

Το Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο από 20 έως 26 Μαΐου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση... της Άντας Λεούση Αστρολόγος - Μελλοντολόγος ΚΡΙΟΣ: Μη δώσετε έμφαση στις διαμάχες που...