Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – ΛΑΥΡΙΟ 90-82

Χύνοντας πολύ αίμα η ΑΕΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Λαυρίου επικρατώντας 90-82 στο ΟΑΚΑ!

Τεράστια εμφάνιση έκανε το Λαύριο στο ΟΑΚΑ όπου έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν τελικά στη νίκη με 90-82 και να γλιτώνουν το κάζο της χρονιάς από τους νεοφώτιστους!

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβς μπορεί να ήταν άκρως αποτελεσματική επιθετικά, ωστόσο στην άμυνα δεχόταν με άνετο τρόπο καλάθι και έκανε υπεράριθμα λάθη στην 3η και την 4η περίοδο δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα του Λαυρίου να προηγηθεί στο σκορ!

Προς το τέλος ωστόσο, τόσο το άγχος των φιλοξενούμενων όσο και η εξαιρετική παρουσία του Μαυροειδή στο ζωγραφιστό, καθάρισαν ουσιαστικά τη νίκη για την ΑΕΚ η οποία χρειάζεται πολλές αλλαγές και ραγδαία βελτίωση για να μπορέσει να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ντι Τζέι Κούπερ αποχαιρέτισε από την πλευρά του, τους φίλους της ΑΕΚ με 20 πόντους και πέντε τρίποντα, ωστόσο και αυτός είχε αρκετά λάθη που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να γυρίσει το ματς το Λαύριο.

Ο Κρίστμας που αποκτήθηκε για να βοηθήσει στο σκοράρισμα, ήταν άφαντος και έμεινε χωρίς πόντο, ενώ πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο Μαυροκεφαλίδης έχει αδειάσει από ενέργεια και παραμένει ντεφορμέ.

ΑΕΚ: Κούπερ 20 (5), Μαυροκεφαλίδης 10, Κάρτερ 3 (1), Σαρικόπουλος 3, Κρίστμας, Παπαντωνίου, Σάκοτα 10 (1), Χέρστον 8, Μιλόσεβιτς 9 (1), Κατσίβελης 3, Καλαμπόκης 3 (1), Μαυροειδής 21.
ΛΑΥΡΙΟ: Γιανγκ 26 (2), Σακελλαρίου 3, Περράκης, Μπάρλος 6, Μπολντς 14 (2), Χάμιλτον 4, Κρούμπαλι 10, Κέσελ 4, Νίξον 13 (1), Γιαννακόπουλος 2, Κακλαμανάκης, Καπόνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Σίμο

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Η απόφαση της Αμαλίας και του Σίμου να ζήσουν...