Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πως υποδέχθηκαν οι ψηφοφόροι Τζιτζικώστα τη δήλωση του περιφερειάρχη για το β΄γύρο! Ποιον θα στηρίξουν (όλα τα σχόλια)

Καθοριστικός παράγοντας που θα κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής είναι οι ψηφοφόροι που επέλεξαν Απόστολο Τζιτζικώστα στον α΄γύρο και έτσι πολλοί περίμεναν με αγωνία τη θέση που θα έπαιρνε ο περιφερειάρχης με τη χθεσινή του δήλωση.
Ο ίδιος επέλεξε να μην δώσει ξεξάθαρη γραμμή και να πει πως δεν βλέπει τους ψηφοφόρους ως πρόβατα αλλά ότι πρέπει να ψηφίσουν κατά συνείδηση ωστόσο λέγοντας για ανάγκη ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας “έδειξε” πιο κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς όμως να το πει ευθέως.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε πως υποδέχθηκαν τη δήλωσή του οι ψηφοφόροι του.
Στην προσωπική του σελίδα στα social media αρκετοί φίλοι που τον ακολουθούν έσπευσαν να σχολιάσουν τη δήλωσή του μόλις την ανάρτησε και είναι εντυπωσιακό το συμπέρασμα από τα σχόλια πως είναι μοιρασμένοι σε δύο κατευθύνσεις. Οι μισοί περίπου είναι απογοητευμένοι και θα επιλέξουν την αποχή αφού δεν θεωρούν κανένα από τους 2 υποψήφιους του β΄γύρου κατάλληλο για πρόεδρο της ΝΔ ,ενώ οι περίπου άλλοι μισοί θα επιλέξουν Κυριάκο Μητσοτάκη.
Δείτε όλα τα σχόλια των φίλων Τζιτιζκώστα (έχουν σβηστεί τα ονόματα γιατί αφορούν απλούς πολίτες)

 …ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ή ΚΥΡΙΑΚΟΣ…!!! ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ & ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ…!!! Η ΑΠΟΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ…!!! ΟΨΟΜΕΘΑ…!!!

 Οποιος και απο τους δυο αν εκλεγει ΝΔ τελος.Υπαρχει μονο ενα κουφαρι το οποιο δεν εχει απηχηση σε κανεναν νεο ανθρωπο λογω διεφθαρμενων στελεχων.Ποιος θα κανει καθαρση στο κομμα?ο μπροσταντζας βαγγελας ‘η ο πολυπειρος της αγορας εργασιας κουλης?Ο ενας εχει στις πλατες του εξοπλιστικα και ο αλλος την Siemens.Και μονο το γεγονος πως ψηφισαν 400000 κοσμος ειναι αποτυχια συγκριτικα με τις 700000 που εξελεξαν Τρελαντωνη.Η δυναμη της ΝΔ ειναι πλεον οι ηλικιες 60+.Να μην πουμε για την περιφερεια η οποια γυρισε την πλατη της στις εσωκομματικες.Στον δημο Εδεσσας πληθυσμου 25000 ψηφισαν στις εσωκομματικες περιπου 1500 ατομα.Τραγικο?Μαλλον λογικο αν αναλογιστει κανεις τι ψηφισαν οι βουλευταραδες μας τις 2 προηγουμενες περιοδους!!Ουτε οψομεθα ουτε ειδωμεν.Εξω τα λαμογια απο την ΝΔ.Και καλη χρονια σε ολους!!!

 ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ.ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ.

Απαντήστε…
 Μπράβο Απόστολε για το πολιτικό σου ήθος χάσαμε την μάχη όχι τον πόλεμο την επόμενη φορά άξιος αρχηγός της μεγάλης παράταξης της νικης

Θα συμφωνησω με όλους σας αλλά θα παω για να μην βγει ο Μειμαρακης

Δεν ψηφησα ποτε Ν.Δ. αλλα στις εκλογες αυτες ψηφησα ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ γιατι θεωρησα οτι ενας νεος ανθρωπος μπορει να κανει κατι για την πατριδα, τωρα θα ψηφησω ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ οχι γιατι θεωρω οτι αυτος θα κανει κατι απλα δεν αντεχω παλι παλι σαπια φρουτα.ΑΝΑΝΕΩΣΗ

 Συγχαρητήρια Απόστολε. Θα ανταμώσουμε ξανά σύντομα. Τωρα η αποχή δεν ειναι λύση. Τωρα ολοι με τον Κυριακο.

 Μπράβο Αποστολε!!!Προσωπικά δεν με εκφράζει κανείς απ τους δυο κι δεν θα ψηφίσω κανέναν!!!μαζι σου ότι κ αν κάνεις απο δω κ πέρα!!!

 Χάσαμε μια μάχη Απόστολε όχι τον πόλεμο την επόμενη φορά άξιος αρχηγός της μεγάλης παράταξης της νικης

Εγώ δεν πάω να ψηφίσω ξανά τέτοια ταλαιπωρία δεν την ξανά τραβάω, 2:30 ώρες στην ούρα

 “Για μια Νέα Δημοκρατία με διαφορετική νοοτροπία, ανανεωμένη και σύγχρονη, ανοιχτή στο διάλογο, συλλογική στις αποφάσεις της, αξιοκρατική στα όργανά της, αποφασιστική στην εφαρμογή της ιδεολογίας μας.
Για μια Νέα Δημοκρατία μακριά από το λαϊκισμό, τις συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.”

Μητσοτάκης λοιπόν!

 Αυτα θα τα κανει ο Κούλης;!

 Αν δεν τα κάνει αυτός, θα βρεθεί ο κάποιος που θα τα κάνει. Η ΝΔ δεν ξέρω πού θα είναι…

Απαντήστε…
 Αγορι μου!!!! καλη συνεχεια στο εργο σου!! σαγαπαμε Αποστολε!!!!

 Καλησπέρα Αποστόλη!!!!!!!!!Μετά απο Εσένα,κατα την Προσωπική μου ταπεινή Αποψη,Δεν Υπάρχει ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για αρχηγός και η Συνείδηση μου,Δεν Μου Επιτρεπει να Συμμετάσχω ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΩΔΙΑ!!!!!!!!

 Απόστολε είσαι ΜΕΓΆΛΟ ΚΕΦΆΛΑΙΟ για την παράταξη μας!! Και σήμερα το έδειξες με τον καλύτερο και καθαρότερο τρόπο!!!! Όσοι το έχουν εμπεδώσει … έχει καλώς, όσοι δεν μπόρεσαν να το καταλάβουν ακόμα και σήμερα …. ανήκουν στο παρελθόν και ας μείνουν εκεί!!

 ΣΥΜΦΩΝΩ

Απαντήστε…
 afoy milise gia ananeosh oli kyrgiako tin kitgiaki

 ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ.. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΑΣΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.. ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ !!!

 Μετά από αυτή την τοποθέτηση πιστεύω όλοι οι Βορειοελλαδίτες να κατάλαβαν το λάθος τους , αν και τον γνώριζαν καλύτερα από εμάς τους νότιους, που δεν του έδωσαν τη στήριξη που έπρεπε παρασυρόμενοι πιθανώς από παρουσίες περίεργες στο Βελλίδειο και όχι μόνο. Το να μην σε θεωρεί ο υποψήφιος αρχηγός σου πρόβατο αλλά άνθρωπο με κρίση και σωστές τοποθετήσεις δεν το συναντάς εύκολα στο πολιτικό μας σύστημα , γιατί ο Απόστολος το εννοεί. Αυτό δεν άρεσε αυτό δεν βόλευε, ο αέρας αλλαγής που ήθελε να φέρει στο γηρασμένο κόμμα μας. Να είσαι σίγουρος πρόεδρε ότι θα την παλέψουμε την αλλαγή νοοτροπίας αν θέλουμε πραγματικά κάτι να αλλάξει.Να είσαι πάντα καλά .

 Κοινώς Κυριάκο Μητσοτάκη! #MetonKyriako

Μην βάζεις λόγια που δεν είπε.

 Δεν ειπε φωτογράφισε όμως!
Για μια Νέα Δημοκρατία με διαφορετική νοοτροπία, ανανεωμένη και σύγχρονη, ανοιχτή στο διάλογο, συλλογική στις αποφάσεις της, αξιοκρατική στα όργανά της, αποφασιστική στην εφαρμογή της ιδεολογίας μας.
Για μια Νέα Δημοκρατία μακριά από το λαϊκισμό, τις συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι.

 Ο Κυριάκος ο γιος του Δρακουμέλ θα τα κανει ολα αυτα;;ρε τι γελιο εχετε…

 Απο τον Μειμαρακη που ειναι οτι πιο παλιό υπαρχει στο κόμμα και τον στηριζει ολη η γεροντοκρατία της κυβερνησης Καραμανλή είναι πολύ πιθανότερο.

Απαντήστε…
 ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ

 –!!–*

 Κυριακο οχιΧασαποταβερνιαρη Κουτσαβακι

 Είσαι το ΑΥΡΙΟ

 Με το συμερα τη λες !!!

Απαντήστε…
 ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

 Εισαι ο επομενος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ