Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τατσόπουλος: Οι γλείφτες να πουν στον Τσίπρα την αλήθεια -Οτι δεν ξέρει αγγλικά και δεν ξέρει να ντύνεται

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, εξαπέλυσε ο συγγραφέας και μέχρι πρότινος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή την απίστευτη απάντηση του ράπερ γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για τους διορισμούς της μητέρας του, του αδελφού του και της φιλενάδας του στο Δημόσιο.

Σχολιάζοντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ το βίντεο κλιπ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ράπερ Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι «πρόκειται για ένα αριστούργημα μαλ@@@@@ αυτός που κάνει τον αντικαθεστωτικό, βγάζοντας τον παππού του τον αντάρτη σημαία, προκειμένου να διοριστεί ο ίδιος και οι οικείοι του ως μετακλητοί υπάλληλοι», ενώ αναφερόμενος στο περιβάλλον του πρωθυπουργού χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «γλύφτες» και «μαλ….» που τον κολακεύουν, ενώ θα έπρεπε να του πουν «ότι δεν ξέρει αγγλικά και ότι δεν ξέρει να ντύνεται».. «Δεν φοράει γραβάτα όχι σαν άνθρωπος με άποψη, αλλά σαν εκείνος που έχει πάθει Αλτσχάιμερ», συμπλήρωσε και αναφερόμενος τις… αριστερές συνήθειες των κυβερνώντων, κάνοντας λόγο για «μικροαστούς υποκριτές».

Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τατσόπουλο: «Ο Τσίπρας δεν φοράει γραβάτα σαν άνθρωπος που επιλέγει να μην φοράει γραβάτα. Φαίνεται σαν να μην φοράει γραβάτα από αλτσχάιμερ, σαν να το έχει ξεχάσει. Αυτόν τον άνθρωπο που έτυχε να τον γνωρίσω, τον Τσίπρα, γιατί δεν τον προστατεύουν;Γιατί δεν τον προστατεύουν από τα αγγλικά του που θα έπρεπε να είναι κρατικό μυστικό επτασφράγιστο και όχι να μας τα μοστράρει. Γιατί δεν τον προστατεύουν από τις ενδυματολογικές του συνήθειες; Γιατί δεν τον προστατεύουν από τον εαυτό του; Γιατί; Τόσο πολύ τον έχουν ανάγκη; Να τον κολακέψουν επειδή χωρίς αυτόν δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός τους;Αυτούς τους γλείφτες… Να πει ο Τσίπρας σε αυτούς τους μαλ…ες που τον κολακεύουν να σταματήσουν να τον κολακεύουν, να του πουν την αλήθεια. Ότι δεν ξέρει αγγλικά, ότι δεν ξέρει να ντύνεται, να του πουν δύο-τρεις αλήθειες που τις βλέπει όλος ο κόσμος, εκτός από τον… γυμνό βασιλιά».

Επίσης, ο συγγραφέας μίλησε για τη δημιουργία μίας γενιάς ανεύθυνης, από τον γραμματέα μέχρι και τον πρωθυπουργό, «μια γενιά καλομαθημένη με την κακή έννοια».

iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ