Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κοντονής: «Ο Αλαφούζος μου είπε να κλείσει η Θύρα 13!» – ΠΑΟ: «Μάλλον τον μπέρδεψε με τον Μαρινάκη!»

Τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού για την απόφαση του να κλείσει τις θύρες 13 και 14 κλήθηκε να σχολιάσει ο Σταύρος Κοντονής, ρίχνοντας όμως λάδι στη φωτιά. Ο υφυπουργός Αθλητισμού υποστήριξε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος του είπε ότι πρέπει να κλείσει η Θύρα 13 γιατί καταστρέφει την ομάδα. Άμεση ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού, λέγοντας ότι ο κ. Κοντονής μάλλον μπέρδεψε τον Αλαφούζο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Στη συνάντηση που είχαμε πριν λίγο καιρό, παρουσία τρίτου προσώπου, ο κ. Αλαφούζος μου είπε ότι θα έπρεπε να κλείσει η θύρα 13, διότι έχει καταστρέψει την ομάδα», ισχυρίστηκε ο Σταύρος Κοντονής. «Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα. Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο κ. Κοντονής.

Άμεση ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού, σχολίαζοντας πως ο υφυπουργός «τελεί σε σύγχυση», αφήνοντας να εννοηθεί πως …μπέρδεψε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκό, Γιάννη Αλαφούζο, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Ο κ. Κοντονής φαίνεται ότι τελεί σε σύγχυση. Μπερδεύει συνομιλητές και τηλεφωνικές γραμμές. Προφανώς τα περί τιμωρίας του Παναθηναϊκού τα είχε ζητήσει ο κ. Μαρινάκης. Άλλωστε ο υφυπουργός αποκαλεί φίλο του τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και συνομιλεί τακτικά μαζί του.

Ουδείς ξεχνά άλλωστε ότι ο κ. Κοντονής είχε επιτεθεί με ανακοίνωση του κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όταν αυτή εξέδωσε απόφαση επιβολής προστίμου στον κ. Μαρινάκη για παραβίαση των περιοριστικών όρων λόγω του κατηγορητηρίου για την εγκληματική οργάνωση» σχολίασαν από την πλευρά των πρασίνων.

crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ