Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το γραφείο του Φίλη πωλείται όπως είναι επιπλωμένο

Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης ανέφερε χαρακτηριστικά «Κάθομαι σε ένα γραφείο αξίας 130.000 ευρώ και ως πολίτης που ζω σε μια φτωχή χώρα δεν το αντέχω». Μάλιστα θέλει να το πουλήσει όσο όσο και έχει βγάλει και αγγελία πώλησης για όσους ενδιαφέρονται.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη το πανάκριβο και αριστοκρατικό αυτό γραφείο το κληρονόμησε από τους προκατόχους του υπουργούς (δηλαδή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ), όπως κληρονόμησε και το υπνοδωμάτιο, το υπερπολυτελές λουτρό και τις πανάκριβες πολυθρόνες.

Έτσι λοιπόν, ο κ. Φίλης αποφάσισε να το πουλήσει το γραφείο, το αυτοκρατορικό δωμάτιο το έκοψε στη μέση, ενώ ξήλωσε το κρεβάτι από το υπνοδωμάτιο και το έκανε και αυτό γραφείο για δύο συνεργάτες του: «Όταν θέλω να κοιμηθώ, κοιμάμαι στο σπίτι μου», σημειώνει ο ίδιος.

Ωστόσο, ο υπουργός το πήγε παραπέρα το θέμα και έψαξε πώς προέκυψε τέτοιο αυτοκρατορικό γραφείο, ανοίγοντας τα αρχεία, τα αρχιτεκτονικά σχέδια και ανακάλυψε ότι το τεράστιο αυτό δωμάτιο κτίστηκε και διαμορφώθηκε ως προεδρική σουίτα την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων για τον τότε πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Σίμο

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Η απόφαση της Αμαλίας και του Σίμου να ζήσουν...