Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Πόσα έπιασε ο Τσακαλώτος στο Τζόκερ

Τους αριθμούς του τζόκερ έδωσε προ ημερών στην εισαγωγή της τοποθέτησής του για τον προϋπολογισμό ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Ολομέλεια της Βουλής.

Να χρησιμοποιείται τέσσερις αριθμούς. Όπως στο παλιό ανέκδοτο σας λέω να χρησιμοποιείτε 3 αριθμούς και ένα τζόκερ: 25, 28,33 και το 50 για τζόκερ» για να εξηγήσει: «Το 25 είναι το ποσοστό που έπεσε το εθνικό εισόδημα από τα δικά τους μνημόνια. Το 28 είναι η ανεργία που προκάλεσαν. Το 33 είναι το ποσοστό πληθυσμού σε φτώχεια ή κινδυνεύει από την φτώχια. Το τζόκερ είναι 50 ποσοστιαίες μονάδες που έχασε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την εποχή που ο δικομματισμός έπαιρνε μεγάλα ποσοστά».

Ο υπουργός όμως συνέχισε επικαλούμενος μάλιστα και τον αθλητικογράφο Αντώνη Πανούτσο. «Ο μεγάλος αθλητικός σχολιαστής Αντώνης Πανούτσος λεει ότι για την ιταλική σχολή το 1-0 είναι το καλύτερο σκορ… Από 3-0 και πάνω είναι της αγγλικής σχολής. Εσείς που είστε τις ιταλικής μπορείτε να χρησιμοποιείτε έναν ή δυο αριθμούς, εγώ που είμαι της αγγλικής θα χρησιμοποιώ και τους 4».

Η κλήρωση του τζόκερ έγινε χθες και μάλλον δεν κατάφερε πολλά.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι 1, 4, 8, 12, 42 και τζόκερ το 16…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 97 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 97 Η Μαρία αποκαλύπτει στον Μάκη τα πάντα για το προξενιό της Λίνας με...