Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είδε τρεις φορές την μπάλα να σταματά στο δοκάρι, αλλά κατάφερε να βρει δίχτυα και να επιστρέψει στις νίκες (2-0) μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες!

Έτσι ξεκίνησαν

Με 4-4-2 παρέταξε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο ο Γιάννης Πετράκης. Ο Βελλίδης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Καρανίκας δεξιά στην άμυνα (αντί του Στρούνα που έμεινε στον πάγκο), ο Ναδάλες αριστερά και οι Τζημόπουλος, Μιχαήλ στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Τσουκαλάς, Κοζορώνης και στα άκρα οι Τσάβες, Ακόστα. Επιθετικό δίδυμο οι Μανιάς, Ίλιτς.

Για τον Πανθρακικό ο Αθανασιάδης πήρε θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τον Παπαγεωργίου να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Ποτουρίδη το αριστερό και τους Σερφά, Μελίσση να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Μεχία, Λαδάκης και μπροστά τους οι Χασομέρης, Χαβίτο, Ντιγκινί. Μοναδικός προωθημένος ο Ίγκορ.

Καλός ρυθμός, δύο δοκάρια ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλησε να μπει δυνατά στο ματς, που είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Πανθρακικός είχε την πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Λαδάκης έκανε το σουτ από αριστερά και ο Βελλίδης απέκρουσε δύσκολα στο 4′, ενώ αυτό του Χασομέρη στο 9′ κατέληξε άουτ.

Οι Ηπειρώτες απείλησαν για πρώτη φορά στο 12′, όπου είχαν και τη σημαντικότερη ευκαιρία στον αγώνα. Ο Ναδάλες έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, με τον Ίλιτς να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Ένα σουτ του Μεχία στο 15′ πέρασε εκτός, όπως και αυτό του Ακόστα τρία λεπτά αργότερα. Οι ακρίτες ήταν πιο δραστήριοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν απειλούσαν μετά το 20λεπτο, όταν ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στο γκολ.

Το συρτό σουτ του Τσάβες στο 29′ έφυγε δίπλα από την εστία του Αθανασιάδη, με αυτό του Ακόστα στο 32′ να καταλήγει στην αγκαλιά του, ενώ στο 35′ ο Χαβίτο ζήτησε πέναλτι, όμως δε φάνηκε να υπάρχει παράβαση, με τον Φωτιάδη να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ωστόσο, η επόμενη μεγαλύτερη ευκαιρία για τον «Άγιαξ» χάθηκε στο 40′, όταν ο Τσάβες σημάδεψε και αυτός το οριζόντιο δοκάρι από το σημείο του πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Τζημόπουλος, αφού τον ανέτρεψε ο Ίγκορ.

gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του MEGA Famagusta ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την Χριστίνα και τον Αντρέα....