Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Θολούρα στο μάτι του Κουμουτσάκου μετά την επίθεση

Ενοχλημένος εμφανίζεται από την αδράνεια και την αδυναμία της Αστυνομίας να συλλάβει τους δράστες της απρόκλητης επίθεσης εναντίον του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης ο κ. Κουμουτσάκος πράττει όσα δεν έχει κάνει έως σήμερα η αστυνομία. Με τη βοήθεια των συνεργατών του όχι μόνο ταυτοποίησε τους δράστες της επίθεσης που δέχθηκε αλλά γνωρίζει τα ονόματά τους, τη διεύθυνσή τους, τους χώρους όπου συχνάζουν, ακόμη και τον κομματικό προσανατολισμό τους.

«Γιατί δεν τους συλλαμβάνουν ακόμη; Είναι τόσο δύσκολη η σύλληψή τους; Η αδράνεια σημαίνει απαξίωση πρωτίστως της Αστυνομίας και δευτερευόντως του κράτους. Νομίζω ότι θα ήταν τιμή για την Αστυνομία να τους συλλάβει» λέει ο κ. Κουμουτσάκος σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Επίσης ο κ. Κουμουτσάκος αποκαλύπτει πως τα χτυπήματα που δέχθηκε από τους «τραμπούκους» του άφησαν πρόβλημα στο μάτι.

«Έχω μια θολούρα, δεν βλέπω καλά από το αριστερό μου μάτι και πηγαινοέρχομαι στο Οφθαλμιατρείο», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τέλος αναφορικά με την επικοινωνία που είχε όλο αυτό το διάστημα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν. Τόσκα τη σταμάτησε γιατί όπως είπε: «Μου έλεγε συνεχώς «τώρα τους πιάνουμε, τώρα τους συλλαμβάνουμε, τώρα τους έχουμε στο τσεπάκι» και δεν έκανε τίποτα. Τι νόημα έχει να συνομιλώ πλέον μαζί του;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς του MEGA Famagusta ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την Χριστίνα και τον Αντρέα....