Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η ανησυχία του Καραμανλή- Τι λέει στους στενούς του συνεργάτες- Με ποιον μίλησε στο τηλέφωνο

Ο Κώστας Καραμανλής δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του μεγάλου φιάσκου στην εκλογική αναμέτρηση για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας την ανησυχία του για το μέλλον του κόμματος. Δεν έκρυψε μιλώντας με βουλευτές ακόμη και το φόβο του για διάσπαση της παράταξης.

Υπάρχουν ωστόσο βουλευτές που συνομιλούν μαζί του και είναι σε θέση να μεταφέρουν την άποψή του.

Σύμφωνα με το paraskhnio.gr, σε όσους έσπευσαν να του θυμίσουν πως και ο ίδιος διαφωνεί με την εκλογή προέδρου του κόμματος από τη βάση έσπευσε να τονίσει ότι δεν υπάρχει χρόνος για πειράματα και πως και οι τέσσερις υποψήφιοι θα πρέπει άμεσα να συμφωνήσουν πως δεν πρέπει να γίνει τώρα συνέδριο για αλλαγή του τρόπου εκλογής και να τηρηθεί η διαδικασία εκλογής από τη βάση, όπως συμφωνήθηκε και από τους τέσσερις.

Παράλληλα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης επικοινώνησε χθες το απόγευμα με τον Κώστα Καραμανλή και συζήτησαν για το τι θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα προκειμένου να μην τραυματιστεί άλλο η παράταξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός συνέστησε ψυχραιμία και σε αυτό θα πρέπει να συμβάλλουν όλες οι πλευρές καθώς εκείνο που προέχει είναι η παράταξη. Επίσης, τάχθηκε υπέρ της άμεσης διεξαγωγής των εκλογών, προκειμένου να μην διασυρθεί άλλο το κόμμα και απαξιωθεί η διαδικασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Famagusta που βλέπουμε στο MEGA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Μάικλ με αφορμή το ντοκιμαντέρ, έρχεται πιο κοντά με την...