Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ

Την υποστήριξή τους στους 14 συναδέλφους τους οι οποίοι διώκονται για την μεγάλη απεργία του 2014 εξέφρασαν οι διοικητικοί υπάλληλοι του πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), τονίζοντας πως σε ένδειξη συμπαράστασης προχωρούν σε στάσεις εργασίας.

Οι προγραμματισμένες στάσεις εργασίας θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, από τις 12:00 έως τις 15:00 και σε απεργία την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη απεργία κράτησε 3,5 μήνες και ήταν η «απάντηση» των εργαζομένων κατά της διαθεσιμότητας.

Την επόμενη Δευτέρα, ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού εχει προκηρύξει απεργία και συγκέντρωση στα δικαστήρια, ενώ νωρίτερα, την ερχόμενη Τετάρτη, στις 12:30, εχει προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, με αίτημα την “παύση της δίωξης της απεργίας”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γυναικοκτονία 40χρονης στο Μενίδι: Γιατί παρέμεινε για 5 ώρες στο δρόμο η σορός της – Τι απαντά ιατροδικαστής

Τι αναφέρει ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Σάλος προκλήθηκε μετά τις πληροφορίες ότι ο ιατροδικαστής άργησε να φτάσει στο σημείο της δολοφονίας στο Μενίδι για...