Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δεν υπάρχει! Νέα πολιτική κίνηση – σφραγίδα ανακοίνωσε ο Φώτης Κουβέλης. Προσπάθεια να ξανατρυπώσει στο ΣΥΡΙΖΑ

Αγωνιώδεις προσπάθειες καταβάλει ο πολιτικά ξοφλημένος Φώτης Κουβέλης μήπως μπορέσει να ξανατρυπώσει στο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα μάλιστα που οι πρώην συντροφοί του είναι στη κυβέρνηση.
Αφού κατόρθωσε να φτάσει το κόμμα που ο ίδιος ίδρυσε ,τη ΔΗΜΑΡ, από κυβερνητικό εταίρο και ρυθμιστή στην πλήρη πολιτική και εκλογική απαξίωση του 0,48% (έχοντας και τους πράσινους μαζί του) , αφού απέτυχε εσωκομματικά να πείσει έστω τους λίγους που είχαν απομείνει στο κόμμα να συμπορευτούν με το ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές ( η ΔΗΜΑΡ συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ και τις κινήσεις πολιτών για τη σοσιαλδημοκρατία, συγκροτώντας την Δημοκρατική Συμπαράταξη), το νέο σχέδιο του βετεράνου πολιτικού είναι να κάνει μια πολιτική κίνηση με τους λίγους πιστούς που του απόμειναν , μήπως μπορέσει να χωθεί ξανά στη μεγάλια αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ.
Η νέα πολιτική κίνηση φέρει τον τίτλο «Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς»

Θα είναι μια πολιτική κίνηση, χωρίς επιδίωξη διαμόρφωσης κόμματος, της οποίας το πολιτικό αποτύπωμα βρίσκεται στη λέξη ενωτική», δήλωσε ο κ. Κουβέλης μιλώντας στο κόκκινο και σημείωσε ότι «μας ενδιαφέρει να προωθηθεί είναι η ενότητα με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Στο ερώτημα, αν υπάρχει πρόθεση για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ και οργανικά, απάντησε ότι «είναι ακόμη πρόωρο να ειπωθεί κάτι με βεβαιότητα, ωστόσο το περιεχόμενο της πρωτοβουλίας προσδιορίζεται από ενωτική διάθεση και προσπάθεια που είναι δυνατόν να οδηγήσει και σε οργανική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ» δηλαδή ας μας πάρουν και μας με όποιο τρόπο θέλουν αρκεί να χωθούμε. Σιγά μη θέσει και όρους…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2024 Διανύουμε μία Δευτέρα γεμάτη όνειρα, ιδανικά, ευαισθησία, ανάγκη για προσφορά, αλληλεγγύη αλλά και ενεργοποίηση νέων ιδεών και νέων σχεδίων! Τα κερδισμένα...