Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Aνήσυχη για την εικόνα που εμφανίζει η ΝΔ φέρεται η πρώην υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη.

 «Τη Δευτέρα αρχίζουν οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και κανείς από τη ΝΔ δεν ασχολείται με το θέμα αυτό», λέει σε συνομιλητές της και την ίδια στιγμή υπογραμμίζει ότι αυτό που προέχει είναι η χώρα. Άλλωστε, επαναλαμβάνει ότι η ΝΔ ως αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να εκπέμπει μια εικόνα σοβαρότητας και υπευθυνότητας. Σε ότι αφορά το ζήτημα της υποψηφιότητας για την ηγεσία της ΝΔ και παρά τις πιέσεις που δέχτηκε από αρκετούς βουλευτές και ιδιαίτερα της νεότερης γενιάς, απαντά με νόημα σε όσους την ρωτούν πως «δεν βιάζεται», κάτι που μεταφράζεται, όπως λέει και το ρεπορτάζ στην απόφαση της να μην είναι υποψήφια.

Αντίστοιχη εικόνα υπάρχει και στο στρατόπεδο του Βασίλη Κικίλια, όπου παρά την δυναμική την οποία έχει , φαίνεται πως προσανατολίζεται προς τη μη κατάθεση υποψηφιότητας. Στις υπογραφές ο ψηλός πήγε καλά τις πρώτες μέρες, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα είχε ένα κόλλημα, κάτι που τον οδήγησε στην σκέψη να στηρίξει την Κεφαλογιάννη, με την οποία έχουν πολύ καλή σχέση. Ο ίδιος ωστόσο μάλλον έχει πάρει την απόφαση να μην είναι υποψήφιος.

Τα νέα αυτά δεδομένα αλλάζουν τις ισορροπίες, καθώς έχουμε πλέον σίγουρες τις υποψηφιότητες, Μειμαράκη, Κυριάκου και Τζιτζικώστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 Ενώ ο Πέτρος και η Ζωή περνούν όμορφες στιγμές μακριά απ’ όλους, καθώς βρίσκονται...