Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΝΔ: Ξεκινούν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου

Να ξεκινήσουν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου και να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό αποφάσισαν μετά από συνεργασία που είχαν χθες το βράδυ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.

Προβληματισμός άλλωστε επικρατεί στη Συγγρού, κυρίως σε ό,τι αφορά το εύρος της διαφοράς μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ στις εκλογές, με κορυφαία παντως στελέχη του κόμματος μα εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, επιδιώκοντας να απομονώσουν τις αιχμές που άφησαν οι Μ. Βορίδης και Αδ. Γεωργιάδης για την προεκλογική τακτική του προέδρου του κόμματος.

Στελέχη του κόμματος υποστηρίζουν ότι τα αίτια της νέας ήττας πρέπει να αναζητηθούν στο παρελθόν, καθώς όταν ο κ. Μεϊμαράκης ανέλαβε την ηγεσία η ΝΔ υπολειπόταν του ΣΥΡΙΖΑ άνω των δέκα μονάδων.

Οι υποστηρικτές του νυν προέδρου δηλώνουν μάλιστα ότι «ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατάφερε να πετύχει τη μεγαλύτερη συσπείρωση που είχε ποτέ η παράταξη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Κουράκος προσπαθεί να σταματήσει τον Ορέστη

Ανατρεπτικές αναμένονται ακόμη μία φορά οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Με κομμένη την ανάσα το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τις ανατρεπτικές...