Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Για το χατίρι της Ραχήλ

Στην σύντομη πολιτική της πορεία έχει αλλάξει τρία κόμματα και όπως δείχνουν όλα δεν θα μείνει μόνο σε αυτά… Ο λόγος φυσικά για την υποψήφια βουλευτή του κόμματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη Ραχήλ Μακρή η οποία κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να γίνει το πιο αντιπαθητικό πρόσωπο σε ένα κόμμα που έχει ζωή μόνο ένα μήνα.

Ο λόγος ; Κατ αρχήν –όπως ισχυρίζονται πολλά στελέχη της Λαϊκής Ενότητας –ζήτησε και κατάφερε να είναι υποψήφια στης Λαϊκής Ενότητας στην περιφέρεια της Αττικής εκτοπίζοντας ένα από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος Λαφαζάνη τον Αλέκο Καλύβη. Φυσικά εδώ υπάρχουν και οι ευθύνες του ίδιου του προέδρου της Λαϊκής Ενότητας ο οποίος δέχθηκε να αποσύρει τον σύντροφο του από μια εν δυνάμει εκλόγιμη θέση για το χατίρι της Ραχήλ… Και σαν να μην έφτανε αυτό η κυρία Μακρή με δήλωση της εξέφρασε την δυσφορία της για την θέση που έχει στο ψηφοδέλτιο..

Ακόμα τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας υποστηρίζουν ότι καθημερινά σχεδόν αμφισβητεί τον ρόλο του Παναγιώτη Λαφαζάνη λέγοντας για παράδειγμα ότι θα ήταν καλύτερα στο ντιμπειτ να ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου παρά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ενώ την ίδια στιγμή με δελτίο τύπου της Λαϊκής Ενότητας ανακοινώσει στους έλληνες πολίτες ότι θα παραστεί στην ομιλία της προέδρου της Βουλής στην Θήβα!!!

Οι γκρίνιες και οι αντιδράσεις γύρω από την στάση της Ραχήλ Μακρή είναι πολλές και έντονες στην Λαϊκή Ενότητα και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι σύντομα δεν θα τις δείξουν την πόρτα εξόδου και θα της πουν την φράση που τραγουδά ο κατά δήλωση της αγαπημένος της τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης «σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 146 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 146 Μία συμφωνία κλείνει και ένας πόλεμος αρχίζει....