Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Καμία απάντηση από τον Αλέξη Τσίπρα για το ιδιωτικό σχολείο

Σε μία ακόμα συνέντευξη επέλξε να μην απαντήσει στο θέμα ο πρώην πρωθυπουργός

Καμία απάντηση, ούτε στην τελευταία του προεκλογική συνέντευξη πριν τις κάλπες, δεν έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας για το σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το ιδιωτικό σχολείο. Μάλιστα, εκτός του ότι οφείλει να μας εξηγήσει πώς ο υπέρμαχος της δημόσιας παιδείας στέλνει τα δικά του παιδιά σε ιδιωτικά σχολεία, πλέον οφείλει σημαντικότερες εξηγήσεις, προς τον πατέρα παιδιού που φοιτά στο ίδιο σχολείο με το γιο του και ο οποίος απειλήθηκε με εξώδικο, κατηγορούμενος ότι έδωσε τις φωτογραφίες της Μπέτυς Μπαζιάνα στον Τύπο.

«Για οκτώ χρόνια δεν υπήρχε η παραμικρή σκιά για ‘μενα και την οικογένειά μου, τώρα βγήκαν όλα, ποια είναι η γυναίκα μου, αν το παιδί μου πάει σε ιδιωτικό, τι έκανε ο πατέρας μου όσο ζούσε, η μητέρα μου, η αδερφή μου, ο αδερφός μου» αρκέστηκε να πει ο κύριος Τσίπρας το πρωί της Παρασκευής σε συνέντευξή του στον Ant1, δείχνοντας πως μεν αντιλαμβάνεται το θόρυβο που έχει ξεσπάσει, απαξιώντας δε να δώσει μια σαφή απάντηση προς τους πολίτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAESTRO Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 (VIDEO)

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του β΄ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς MAESTRO που βλέπουμε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και...