Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Έτοιμος να αλλάξει τη χώρα ο Κώστας Μπακογιάννης

Ριζικές αλλαγές στη διοίκηση προτείνει με άρθρο του στα «Νέα Σαββατοκύριακο» ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, το όνομα του οποίου ακούγεται για τη διεκδίκηση της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας. «Να λειτουργούμε πιο ανατρεπτικά πέρα και πάνω από τα μνημόνια» προτείνει ο κ. Μπακογιάννης και φέρνει ως παραδείγματα κακής λειτουργίας της διοίκησης τα σχολεία και τον κλάδο της υγείας και της πρόνοιας.

 «Προτείνω, λοιπόν, να ξαναδούμε την πολιτική διαφορετικά, φέρνοντας το κράτος ανάποδα, αν χρειαστεί. […] Με φρέσκιες ιδέες που δένουν με τις ανάγκες της εποχής και όχι τις ανάγκες της γραφειοκρατίας ή του πολιτικού συστήματος. Ας πάψουμε επιτέλους να ερμηνεύουμε τους πολίτες μέσα από τον παραμορφωτικό φακό των γραφείων, αλλά ας τους ακούσουμε και ας τους ακουμπήσουμε», υποστηρίζει ο κ. Μπακογιάννης και καταλήγει ότι «η μόνη απάντηση είναι να λειτουργήσουμε ‘αντισυστημικά’ και να φέρουμε τη λήψη αποφάσεων όσο πιο κοντά μπορούμε στον πολίτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Σίμο

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του β κύκλου της σειράς Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA. Η απόφαση της Αμαλίας και του Σίμου να ζήσουν...