Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

“Σκάει” υποψηφιότητα Τζιτζικώστα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την αρχηγία της κεντροδεξιάς

Πολύ πιθανόν να διεκδικήσει την αρχηγία της κεντροδεξιάς παράταξης είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr το όνομα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας , ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ώρες. Τα επιχειρήματα που βάζουν στο τραπέζι οι υποστηρικτές αυτής της υποψηφιότητας, είναι πως ο περιφερειάρχης έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει η νέα κεντροδεξιά για να περάσει στην επόμενη φάση της.

Είναι από καλή αστική οικογένεια, έχει δεξιές οικογενειακές καταβολές,κινείται στον μεσαίο χώρο, είναι πιο νέος από τον Τσίπρα (αφού είναι μόλις 37 ετών), ενώ έχει καταγράψει ένα 70% σε μία περιφέρεια εθνικά ευαίσθητη, που αποτελεί και σημείο αναφοράς για τη ΝΔ.

Το βέβαιο είναι πως αυτή την ώρα στην Αθήνα υπάρχουν έντονες πολιτικές ζυμώσεις, για μία πιθανή υποψηφιότητα του. Ο ίδιος δεν ανοίγει τα χαρτιά του. Οι πληροφορίες μας ωστόσο, τον θέλουν να σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μόνο αν έχει την συγκατάθεση του Κ. Καραμανλή, τον οποίο συμβουλεύεται συχνά.

ΑΞΙΖΕΙ: Ο Καραμανλής έχει θετική άποψη για τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και όταν τον ρωτούν για τις υποψηφιότητες απαντά με το λακωνικό «Ο Απόστολος θα παίξει ρόλο στο μέλλον»

parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ – Spoiler: Μαρίκα και Σώτος γίνονται ζευγάρι

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ Συναρπαστική αναμένεται η συνέχεια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες», καθώς σύντομα δύο ήρωες...