Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η επιστολή του γρ.Μισθωτών και Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ Δημ. Σιάχου προς τα στελέχη του κόμματος για τις εκλογές

Φίλες και φίλοι συμμαχητές,

Μετά από περιπλάνηση πολλών ημερών ο κος Τσίπρας παραιτήθηκε από τη θέση του Πρωθυπουργού της χώρας, επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να λύσει τα εσωκομματικά του αδιέξοδα. Για άλλη μία φορά έπραξε ανεύθυνα θέτοντας σε κίνδυνο τη χώρα μόνο για εσωκομματικούς λόγους.

Δυστυχώς το κόστος στην Οικονομία, την Ανάπτυξη, την Ασφάλεια, την Απασχόληση και την Αξιοπιστία της χώρας, από την εξάμηνη διακυβέρνηση, πειραματισμούς και τις θεωρίες παιγνίων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι δυσβάσταχτο.

Ο Πρόεδρος του Κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, προτάσσοντας το συμφέρον της Πατρίδας, έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ώρες προσπάθεια διερεύνησης των δυνατοτήτων για συγκρότηση Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας. Άλλωστε η Νέα Δημοκρατία έχει μακρά και αδιαμφισβήτητη παράδοση στο σεβασμό των θεσμών. Διαμηνύει ταυτόχρονα όμως, ότι η δίχως όρια αλαζονεία του παραιτημένου Πρωθυπουργού και η όποια αντιθεσμική του κίνηση δεν θα μείνουν αναπάντητες.

Φίλες και φίλοι,

Όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες, δίνοντας τη μάχη όχι μόνο για να εξηγήσουμε τις καταστροφικές συνέπειες των μηνών της διακυβέρνησης της χώρας από την «Πρώτη φορά Αριστερά» -δυστυχώς άλλωστε αυτές είναι ορατές σε όλους-, αλλά κυρίως για να δυναμώσουμε τη φωνή της Νέας Δημοκρατίας η οποία αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη πρόταση για την έξοδο της Ελλάδος από την κρίση και επιστροφή στην ανάπτυξη.

Είναι επιτακτική η ανάγκη η χώρα να αφήσει πίσω της, το ταχύτερο δυνατό, την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια. Είναι ανάγκη να κάνουμε ό,τι μπορούμε όλοι μας, ο καθένας στον τομέα του, για να ξαναζωντανέψουμε την αισιοδοξία. Να αναγεννηθεί η επιχειρηματικότητα, η παραγωγή, η δημιουργία. Είναι ανάγκη να κρατήσουμε την συνοχή του κοινωνικού ιστού της χώρας. Μόνο έτσι θα αρχίσει η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Μόνο έτσι θα αρχίσει η αποκατάσταση εισοδημάτων και μόνον έτσι θα μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες.

Περιμένουμε την κάθε μία και τον κάθε ένα από εσάς, να επικοινωνήσει με τη Γραμματεία Μισθωτών και Επιστημονικών Φορέων και τους συνεργάτες μας, είτε στα γραφεία μας, είτε στα 210 9444320-321 για να συντονίσουμε από κοινού τις δράσεις μας, αλλά και για να μας καταθέσετε θέσεις και απόψεις.

Για άλλη μια φορά η Νέα Δημοκρατία οφείλει να διασφαλίσει το μέλλον και την συνέχεια της Ελλάδας μέσα στη μεγάλη Ευρωπαϊκή Οικογένεια.

Για άλλη μια φορά εσείς τα στελέχη της μεγάλης μας Παράταξης, καλείστε να γράψετε ιστορία, μαχόμενοι για τις θέσεις μας αλλά και αγκαλιάζοντας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τους συμπολίτες μας που αισθάνονται σήμερα εξαπατημένοι από τα μεγάλα και εύκολα ψέματα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, από όποιο χώρο κι αν προέρχονται.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς και ευχές για καλή δύναμη στον όμορφο αγώνα που καλούμαστε να δώσουμε για τον τόπο,

Δημήτρης Σιάχος

Γραμματέας Μισθωτών και Επιστημονικών Φορέων

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ