Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ποια είναι η αλήθεια πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Γιούνκερ;

Ένα νέο trend (#whereisjuncker) έκανε την εμφάνισή του στο Twitter που αποτυπώνει την εύλογη απορία των χρηστών: «Μα πού χάθηκε αυτός ο Γιούνκερ;»

Ενώ ο μαραθώνιος των συνομιλιών ανάμεσα στην ελληνική πλευρά και τους Eυρωπαίους ηγέτες συνεχίζεται, ένα νέο trend (#whereisjuncker) έκανε την εμφάνισή του στο Twitter που αποτυπώνει την εύλογη απορία των χρηστών: «Μα πού χάθηκε αυτός ο Γιούνκερ;»

Πολλοί επιχείρησαν να δώσουν τη δική τους απάντηση στο καυτό ερώτημα, με ξεκαρδιστικά tweet που ελάφρυναν κάπως το βαρύ κλίμα των σκληρών διαπραγματεύσεων της συνόδου.

«Μήπως παίζει mario kart με τον Σόιμπλε;», αναρωτιέται ένας χρήστης αφήνοντας να εννοηθεί ότι από την έκβαση του παιχνιδιού θα εξαρτηθεί η τύχη της Ελλάδας.

«Κολλημένος στη δεκαετία του ’80» αναφέρει ένα άλλο tweet ενώ ένας τρίτος χρήστης εκφράζει την ανησυχία ότι ο Σόιμπλε τον κλείδωσε στην τουαλέτα.

Τελικά, φως στο μυστήριο της εξαφάνισης του προέδρου της Κομισιόν έριξε ο δημοσιογράφος Ράιν Χιθ του Politico, μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, πηγές μέσα από το κτίριο τού μετέφεραν πως ο Γιούνκερ αποσύρθηκε σε κάποιο από τα γραφεία και έριξε έναν υπνάκο, εκμεταλλευόμενος τη δεύτερη διακοπή για την τετραμερή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ